search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:48
MENU CLOSE

Mega-αισιοδοξία

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 1954
02-02-2017
02.02.2017 09:00
mega1-2.jpg
 
Σε τροχιά επίλυσης των προβλημάτων του μπαίνει, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το Μega, καθώς οι δύο μεγαλομέτοχοι φαίνεται ότι έχουν βρει οδό συνεννόησης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του καναλιού και τη ρύθμιση όλων των άλλων εκκρεμοτήτων που κρατούσαν το κανάλι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.
 
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, δύο στελέχη του καναλιού έχουν ήδη επιφορτιστεί με την κατάρτιση ενός business plan, το οποίο θα υποβληθεί στις πιστώτριες τράπεζες εντός του Φεβρουαρίου. Το πλάνο αυτό θα προβλέπει:
 Διευθέτηση των δανείων.
  Πρόγραμμα εξόφλησης των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους.
  Διακανονισμό χρεών προς τρίτους.
  Ανασύνταξη του δημοσιογραφικού τομέα και προγραμματισμό του ψυχαγωγικού.
  Ανάληψη του δημοσιογραφικού και διοικητικού μάνατζμεντ από μια συγκεκριμένη πλευρά εκ των δύο μεγαλομετόχων, η οποία θα έχει τη μετοχική πλειοψηφία.
 
Στο επιχειρηματικό σχήμα του Mega, σε αυτή τη φάση τουλάχιστον, είναι πιθανή η ανάμειξη του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα συμμετάσχει ο Δημήτρης Μάρης, παρά το ενδιαφέρον που επιδεικνύει για το θέμα αυτό ο συνεταίρος του στην εταιρεία Stoiximan Φώτης Μπόμπολας. Σε κάθε περίπτωση όλα θα κριθούν το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26