search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:48
MENU CLOSE

Ροζ… πεταλουδίτσα ο Τραμπ στο εξώφυλλο του New Yorker (Photo)

07.03.2017 08:05
Ροζ... πεταλουδίτσα ο Τραμπ στο εξώφυλλο του New Yorker (Photo) - Media

Εποχές… δόξας γνωρίζουν τα έντυπα μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά την εκλογή του Τραμπ, με τα μεγαλύτερα περιοδικά και εφημερίδες  της χώρας να σατιρίζουν ασταμάτητα τον νέο Αμερικανό Πρόεδρο.

 

Ωστόσο, το τωρινό εξώφυλλο του New Yorker δεν έχει πραγματικά προηγούμενο. Αυτό γιατί παρουσιάζει τον Ντόναλντ Τραμπ ως μια μικρή ροζ… πεταλουδίτσα την οποία μάλιστα παρατηρεί ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμιρ Πούτιν την ώρα που μετά γύρω του.

Το σκίτσο δημιούργησε ο Μπάρι Μπλιτ και ήθελε να δείξει με αυτόν τον τρόπο ότι η εκλογή Τραμπ ήταν κατά κάποιο τρόπο αποτέλεσμα του «φαινομένου της πεταλούδας», κατά το οποίο ένα γεγονός στην μία άκρη του κόσμου μπορεί να επηρεάσει κάποιο άλλο στην άλλη άκρη του κόσμου, ενώ η παρουσία του Ρώσου προέδρου αφήνει σαφές υπονοούμενο για το ποιος – σύμφωνα με το New Yorker-  επηρέασε την εκλογή Τραμπ.

Μάλιστα, το περιοδικό αποφάσισε να κυκλοφορήσει με το λογότυπό του γραμμένο στο κυριλλικό αλφάβητο, για να γίνει σαφέστερο το «αφιέρωμα» στην σχέση Τραμπ-Πούτιν.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:47