search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:59
MENU CLOSE

Προκλητικό σόου Κασιδιάρη στη Βουλή – Επίθεση κατά της Παπανάτσιου (Video)

20.03.2017 17:08
Ομόφωνος αποκλεισμός της ΧΑ από τις συνεδριάσεις της ολομέλειας - Media
 
«Μαύρο» και προκλητικό το σόου του Ηλία Κασιδιάρη στην Ολομέλεια της Βουλής για ακόμη μια φορά. Ο χρυσαυγίτης βουλευτής, στη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, με φωνές και ύβρεις απείλησε την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.
 
Απαντώντας στην ερώτηση του Ηλία Κασιδάρη, η Κατερίνα Παπανάτσιου αναφέρθηκε στη δίκη της νεοναζιστικής οργάνωσης και άσκησε κριτική στα όσα δηλώνει η Χρυσή Αυγή για το ζήτημα των βουλευτικών αποζημιώσεων.
 
«Ξέρουμε όλοι τη στάση της Χρυσής Αυγής για τον κοινοβουλευτισμό και τη δημοκρατία» τόνισε χαρακτηριστικά η υφυπουργός Οικονομικών και στην συνέχεια ανέφερε πως «ξέρουμε όλοι ποιες σκοτεινές εποχές νοσταλγεί». 
 
Σε εκείνο το σημείο και σε έξαλλη κατάσταση ο χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης σηκώθηκε από την θέση του και με απειλητική διάθεση έφτασε στα υπουργικά έδρανα φωνάζοντας προς την υφυπουργό «είσαι αισχρή» και αποχώρησε από την Ολομέλεια εκτός εαυτού.
 
Στο επεισόδιο παρενέβη και ο προεδρεύων της συνεδρίασης Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος απευθυνόμενος στον Ηλία Κασιδιάρη είπε «δώσατε το σόου σας. Φτάνει τώρα. Στο καλό», συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά πως είναι γνωστό σε όλους πόσο σέβεται η Χρυσή Αυγή τον κοινοβουλευτισμό.

(πηγή βίντεο: enikos.gr)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28