search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:42
MENU CLOSE

Γνωστή παρουσιάστρια «τα έχωσε» στον Γιώργο Μαυρίδη: Ας τον μαζέψει κάποιος (Video)

03.04.2017 10:30
Γνωστή παρουσιάστρια «τα έχωσε» στον Γιώργο Μαυρίδη: Ας τον μαζέψει κάποιος (Video) - Media

 

Ο Γιώργος Μαυρίδης στην ερώτηση αν θα ξανασυνεργαζόταν με τον Σάκη Τανιμανίδη είπε: «Ποτέ μην λες ποτέ, όταν μιλάμε για συνεργασίες, θεωρώ όμως, ότι από τη στιγμή που κάνει ο Σάκης το ”Survivor”, δεν έχουμε τίποτα κοινό μεταξύ μας. Όταν παρουσιάζεις ένα προϊόν που έχει να κάνει με την ανθρωποφαγία, το κουτσομπολιό και την κακεντρέχεια, όσο και να σε αγαπώ, όσο φίλος μου και να είσαι, θα με βρεις αντίθετο ιδεολογικά, θεωρώ  ότι είναι ανήθικο για την κοινωνία μας να βλέπω ανθρώπους να παλεύουν για τα λεφτά και για ένα πιάτο φαγητό. Επίσης δεν είναι ωραίο πρότυπο για τα νέα παιδιά».

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της σχολίασε τις δηλώσεις αυτές: «Τον θεωρώ φουλ γραφικό. Τα ίδια και τα ίδια. Ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει 75% και εκείνος 9%! Τι λέμε τώρα; Με έχει εκνευρίσει με την επίθεση στον Τανιμανίδη. Κάθε φορά που βλέπω συνέντευξη του Μαυρίδη, συμπαθώ πιο πολύ τον Τανιμανίδη; Πώς εξηγείται αυτό; Και δίνει πάρα πολλές συνεντεύξεις. Αν δεν τον μαζεύει ο Alpha, ας τον μαζέψει κάποιος!».

Πηγή: Gossip-TV

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:40