search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:22
MENU CLOSE

Τζάνετ Τζάκσον: Χωρίζει τον μουσουλμάνο σύζυγό της, 3 μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους

09.04.2017 10:25
Τζάνετ Τζάκσον: Χωρίζει τον μουσουλμάνο σύζυγό της, 3 μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους - Media

 

Σα βόμβα έσκασε η είδηση του διαζυγίου της Τζάνετ Τζάκσον από τον πολυεκατομμυριούχο Καταριανό σύζυγό της, Γουισάμ Αλ Μάνα, τρεις μήνες μόλις αφότου έφερε στον κόσμο το γιο τους σε ηλικία 50 ετών και την ώρα που κυκλοφορούσε η φήμη ότι έχει ασπαστεί το Ισλάμ.

Η αμερικανίδα  ποπ σταρ, που από το γάμο της και μετά έχει απαρνηθεί την πατρίδα της και μένει στο Λονδίνο, εμφανιζόταν τον τελευταίο χρόνο ντυμένη με μπούργκα, είχε πάρει πάνω από 30 κιλά και είχε ανησυχήσει την οικογένειά της, καθώς δε δεχόταν να γνωρίσουν το παιδί της.

Όπως ανέφερε κοινός φίλος του πρώην ζευγαριού στην Daily Mail, «η Τζάνετ και ο Γουίσαμ αποφάσισαν να χωρίσουν και η Τζάνετ θα παραμείνει στο Λονδίνο για να μεγαλώσει το γιο της».

Οι φήμες λένε ότι το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2012, χώρισε ουσιαστικά λίγες μέρες μετά τη γέννηση του γιου τους, Έισα, αλλά προτίμησε να περάσουν λίγοι μήνες μήνες πριν δημοσιοποιήσουν την απόφασή τους.

Στο επικείμενο διαζύγιο αναμένεται να χωρίσουν και τις περιουσίες τους, καθώς ο μουσουλμάνος επιχειρηματίας από το Κατάρ έχει περιουσία ύψους 800 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η αδελφή του Μάικλ Τζάκσον 200 εκατομμυρίων δολαρίων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:22