07/07/2020 02:35:23

Βυθίστηκε ρωσικό πολεμικό πλοίο - Συγκρούστηκε με άλλο σκάφος στο Βόσπορο (Video)

Βυθίστηκε ρωσικό πολεμικό πλοίο - Συγκρούστηκε με άλλο σκάφος στο Βόσπορο (Video) - Media

 

Βυθίστηκε πλοίο ειδικού σκοπού, έρευνας και αναγνώρισης, του ρωσικού πολμικού ναυτικού μετά από σύγκρουση με άλλο σκάφος που μετέφερε ζώα στον Βόσπορο, σύμφωνα με πληροφορίες.
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πλήρωμα είναι σώο και αβλαβές. Στο σημείο είχαν σταλεί άλλα πλοία του στόλου της Μαύρης Θάλασσας και ένα αεροσκάφος An-26 με διασώστες για να βοηθήσουν το πλήρωμα.
 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, κανένας δεν τραυματίστηκε από το πλήρωμα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Στις 27 Απριλίου,στις 11.63 ώρα Μόσχας στη νοτιοδυτική πλευρά της Μαύρης Θάλασσας, 40 χλμ. βιορειοδυτικά από τον Βόσπορο, το ερευνητικό πλοίο του στόλου της Μαύρης Θάλασσας, Liman, ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης με σκάφος Ashot-7 απέκτησε μια τρύπα κάτω από την επιφάνεια του νερού. Κανένας δεν τραυματίστηκε από το πλήρωμα. Το πλήρωμα παλεύει για την επιβίωση του πλοίου».

Το πολεμικό πλοίο Liman κατασκευάστηκε την εποχή της Σοβιετικής Ενωσης στην Πολωνία και μπήκε στην ενεργό δράση το 1970. Είναι αναγνωριστικό και χρησιμοποιείται για να εντοπίζει άλλα πλοία και υποβρύχια. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.