search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:49
MENU CLOSE

Βυθίστηκε ρωσικό πολεμικό πλοίο – Συγκρούστηκε με άλλο σκάφος στο Βόσπορο (Video)

27.04.2017 11:52
Βυθίστηκε ρωσικό πολεμικό πλοίο - Συγκρούστηκε με άλλο σκάφος στο Βόσπορο (Video) - Media

 

Βυθίστηκε πλοίο ειδικού σκοπού, έρευνας και αναγνώρισης, του ρωσικού πολμικού ναυτικού μετά από σύγκρουση με άλλο σκάφος που μετέφερε ζώα στον Βόσπορο, σύμφωνα με πληροφορίες.
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πλήρωμα είναι σώο και αβλαβές. Στο σημείο είχαν σταλεί άλλα πλοία του στόλου της Μαύρης Θάλασσας και ένα αεροσκάφος An-26 με διασώστες για να βοηθήσουν το πλήρωμα.
 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, κανένας δεν τραυματίστηκε από το πλήρωμα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Στις 27 Απριλίου,στις 11.63 ώρα Μόσχας στη νοτιοδυτική πλευρά της Μαύρης Θάλασσας, 40 χλμ. βιορειοδυτικά από τον Βόσπορο, το ερευνητικό πλοίο του στόλου της Μαύρης Θάλασσας, Liman, ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης με σκάφος Ashot-7 απέκτησε μια τρύπα κάτω από την επιφάνεια του νερού. Κανένας δεν τραυματίστηκε από το πλήρωμα. Το πλήρωμα παλεύει για την επιβίωση του πλοίου».

Το πολεμικό πλοίο Liman κατασκευάστηκε την εποχή της Σοβιετικής Ενωσης στην Πολωνία και μπήκε στην ενεργό δράση το 1970. Είναι αναγνωριστικό και χρησιμοποιείται για να εντοπίζει άλλα πλοία και υποβρύχια. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:48