22/01/2020 01:35:37

Αγαπήθηκε από το «Άκρως Οικογενειακόν» - Δείτε τι κάνει σήμερα η «Αφροδίτη» (Photos)

Αγαπήθηκε από το «Άκρως Οικογενειακόν» - Δείτε τι κάνει σήμερα η «Αφροδίτη» (Photos) - Media
 
Η Μαρούσα Στρογγυόγλου έγινε γνωστή και αγαπήθηκε από το κοινό χάρη στη σειρά «Άκρως οικογενειακόν» όπου υποδυόταν την «Αφροδίτη».
 
Ωστόσο, έχει χρόνια να κάνει τηλεόραση, καθώς αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της και σήμερα, περίπου στα 40 της ασχολείται με το θέατρο και συμμετέχει σε δική της μπάντα, την Canto Liba όπου και τραγουδάει.
Μετά από αυτή τη μεγάλη επιτυχία έκανε γκεστ εμφανίσεις στη σειρά «Εντιμότατοι κερατάδες» ενώ έπαιξε πάλι με τον Γιάννη Μπέζο στο «Ήρθε κι έδεσε». Το τηλέφωνό της δεν ξαναχτύπησε για κάποιον ρόλο σε σειρά.
 
«Δεν έχω καταλάβει ακόμη τι έχει γίνει. Πάντα υπήρχε κρίση στο επάγγελμα του ηθοποιού, γιατί είμαστε πολλοί, αλλά πιστεύω τελικά πως υπάρχουν κάποιοι που το κυνηγάνε πολύ και γι’ αυτό υπάρχουν και στην τηλεόραση» λέει η ίδια, ωστόσο, φαίνεται ότι η κατάσταση τη βοήθησε να κάνει τη μεγάλη στροφή.
«Το είχα απωθημένο από μικρή, αλλά ποτέ δεν το τολμούσα. Από μικρή τραγουδούσα, άκουγα μουσική. Ξαφνικά είπα ότι θα το κάνω γιατί μου αρέσει και προχωράει καλά. Δεν ξέρω πώς έγινε, γιατί στη σχολική χορωδία με είχαν “κόψει”, οπότε όταν τα παιδιά του γκρουπ, ύστερα από πέντε πρόβες, μου είπαν “ξεκινάμε” δεν το πίστευα!», τονίζει.
 
Προσέθεσε, δε, ότι «μέχρι και σήμερα με φωνάζουν Αφροδίτη, αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου. Το έχω αποδεχτεί πως μέχρι να βγω στη σύνταξη –που δεν θα γίνει ποτέ αυτό στην Ελλάδα- και να γίνω γριά ζαρωμένη ο κόσμος θα συνεχίσει να με αποκαλεί με αυτό το όνομα».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.