search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:05
MENU CLOSE

Πατούλης σε Σκουρλέτη: Είσαι «ταλιμπάν του λαϊκισμού»

09.05.2017 15:28
Πατούλης σε Σκουρλέτη: Είσαι «ταλιμπάν του λαϊκισμού» - Media

 

«Ταλιμπάν του λαϊκισμού» χαρακτηρίζει, με ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης, τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, με αφορμή όσα ανάφερε στην απάντησή του, στη Βουλή, σε επερώτηση 14 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για την Αυτοδιοίκηση.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, «ο κ. Σκουρλέτης είπε πολλά ψέματα: Είπε ψέματα για το ζήτημα των ληξιπρόθεσμων οφειλών του κράτους προς την αυτοδιοίκηση, της περιόδου 2010-2016. Είπε ψέματα ότι το 2017 δεν έγινε και νέα περικοπή πόρων στους δήμους, μέσω του προϋπολογισμού. Είπε ψέματα όταν ισχυρίστηκε πως για το μπάχαλο με τους συμβασιούχους ευθύνονται οι δήμαρχοι της Νέας Δημοκρατίας, ενώ γνωρίζει ότι το πρόβλημα το δημιούργησαν οι νομοτεχνικά εσφαλμένες επιλογές της κυβέρνησης. Είπε ψέματα όταν ισχυρίστηκε ότι θα δοθούν 2,2 δισ. ευρώ απο το ΕΣΠΑ για τους δήμους. Ενώ για μία ακόμη φορά προσέβαλε τους δημάρχους, χαρακτηρίζοντάς τους “Ταλιμπάν της Νέας Δημοκρατίας”».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10