search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:23
MENU CLOSE

«Στην Τουρκία παίρνουν τα όργανα προσφυγόπουλων»: Σοκαριστικό βίντεο – καταγγελία Σύριου δημοσιογράφου

12.05.2017 16:53
«Στην Τουρκία παίρνουν τα όργανα προσφυγόπουλων»: Σοκαριστικό βίντεο – καταγγελία Σύριου δημοσιογράφου - Media

 

Νέα στοιχεία σχετικά με το εμπόριο οργάνων ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ο Σύριος δημοσιογράφος και ακτιβιστής, Maytham AlAshkar, κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο Facebook ένα ανατριχιαστικό βίντεο, στο οποίο άγνωστοι παίρνουν τα όργανα παιδιών προσφύγων ενώ είναι ακόμη ζωντανά, στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος γράφει πάνω από το βίντεο:

«Φρικιαστικό βίντεο από την Τουρκία: Παίρνουν τα όργανα παιδιών της Συρίας ενώ είναι ακόμη ζωντανά! Η διακίνηση οργάνων είναι πολύ ενεργή στην Τουρκία, πρόκειται για μια μεγάλη μαφία. Αρκετοί Σύριοι πρόσφυγες που έφτασαν στην Τουρκία, σκοπεύοντας να πάνε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εξαφανίστηκαν. Αυτό πρέπει να σταματήσει τώρα!».

Η ανάρτηση έρχεται να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του Reuters τον Απρίλιο, το οποίο κάνει λόγο για «έξαρση» της διακίνησης οργάνων στον Λίβανο, όπου σε μια στιγμή απελπισίας, οι Σύριοι πουλούν όργανά τους.

Επιπλέον, ρεπορτάζ του Fix News τον Φεβρουάριο ανέφερε ότι πρόσφυγες πουλούν τα όργανά τους προσπαθώντας να φτάσουν στην Ευρώπη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:22