search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:46
MENU CLOSE

Φρίκη: Στρατιωτικός βίασε επανειλημμένα 18χρονη κοπέλα (Photos)

20.05.2017 09:21
«Ήταν βιασμός με όλο το νόημα από τον προπονητή μου»: Μιλάει η ιστιοπλόος που κακοποιήθηκε σε ηλικία 11 χρονών (Video) - Media

 

Η νεαρή κοπέλα περπατούσε αμέριμνη προς τη δουλειά της, ακούγοντας μουσική στο κινητό της τηλέφωνο.

Δεν ήταν υποψιασμένη ούτε περίμενε αυτό που συνέβη μετά, όταν ένας άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε και την παρέσυρε σε μια δασωμένη περιοχή στο Guilford του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου και τη βίασε πολλές φορές.

Κατάφερε να ξεφύγει μόνη της κατά τη διάρκεια του βιασμού της, όταν εκμεταλλεύτηκε τις περιστάσεις και έτρεξε όπως μπορούσε προς ένα ζευγάρι που είδε να περπατά σε κοντινή απόσταση. Η αστυνομία κλήθηκε αμέσως και ο δράστης, ο Avan Mogridge, συνελήφθη στη σκηνή του εγκλήματος.

Μετά τη σύλληψη του είπε στους αστυνομικούς πως “δεν έκανα κάτι κακό” ενώ αποκαλύφθηκε πως ήταν νεοσύλλεκτος στρατιωτικός.

Η νεαρή γυναίκα, της οποίας το όνομα δε μπορεί να δοθεί στη δημοσιότητα, κατέθεσε στο δικαστήριο και ανέφερε πως ο δράστης την απείλησε πως θα τη σκότωνε αν προσπαθούσε να ξεφύγει ή να φωνάξει, λέγοντας της χαρακτηριστικά πως «ή θα κυοφορήσεις το παιδί μου ή θα πεθάνεις».

Ο δράστης καταδικάστηκε σε 18ετη φυλάκιση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:44