search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:03
MENU CLOSE

Ο Τσάνγκ «κάρφωσε» τον μισθοφόρο (Video)

23.05.2017 14:50
Ξέσπασμα Ορέστη Τσανγκ για τον κορωνοϊό: «Δεν είναι ο ιός της Κίνας, δεν τρώμε όλοι οι Κινέζοι νυχτερίδες» (Video) - Media
 
Καλεσμένος στο «Survivor Πανόραμα» ήταν ο Ορέστης Τσανγκ, μαζί με τις δίδυμες αδελφές Ελισάβετ και Ειρήνη Αϊνατζιόγλου.
 
Ο Ορέστης Τσανγκ την ώρα που εξηγούσε γιατί ψήφιζε την Ελισάβετ, είπε ότι δεν θα ψήφιζε φίλο του, ούτε ότι θα έκλεινε το μάτι στους αντιπάλους αν έφευγε κάποιος από την ομάδα του.
 
«Εγώ στεναχωριόμουν κάθε φορά που ήταν να ψηφίσω κάποιον και τουλάχιστον δεν χαμογέλασα και δεν έκλεισα το μάτι σε κανέναν όταν ψήφιζα ή όταν έφευγε κάποιος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης των «Μαχητών».
 
Τότε, η Ελεονώρα Μελέτη του απάντησε: «Αυτό είναι σπόντα για τον Μισθοφόρο…».
 
«Εγώ τουλάχιστον είχα πει πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι, ότι τους φίλους μου δεν θα τους ψηφίζω ποτέ! Όταν κάθομαι και κοιμάμαι δίπλα-δίπλα με κάποιον, καλύτερα να ψηφιστώ εγώ ο ίδιος παρά να ψηφίσω κάποιον από αυτούς!» τόνισε ο Τσανγκ.
 
«Θέλω να σου πω ότι έκανε λάθος ο Κώστας που με ψήφισε. Δεν τον θεωρούσα φίλο μου μέσα στο παιχνίδι, τον θεωρούσα συμπαίκτη μου… Δεν ξέρω αν έχω κάτι να συζητήσω μαζί του, εξάλλου αυτός χάρηκε που έφυγα! Εάν θέλει εκείνος να το συζητήσει μαζί μου, εγώ είμαι πρόθυμος. Αυτή του η κίνηση πραγματικά με στεναχώρησε. Γιατί το να φεύγει κάποιος συμπαίκτης σου και να χαμογελάς ή να κλείνεις το μάτι σου στους αντιπάλους… Δεν ξέρω, εγώ δεν θα το έκανα ποτέ..», πρόσθεσε.

(πηγή: enikos.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:01