search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:42
MENU CLOSE

«Απόδραση» στα Χανιά για πασίγνωστο δισεκατομμυριούχο

01.07.2017 05:27
«Απόδραση» στα Χανιά για πασίγνωστο δισεκατομμυριούχο - Media Gallery 2

 

Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής έκανε την εμφάνισή του στο Μαράθι στα Χανιά, ένα τεράστιο σκάφος, το επιβλητικό γιοτ «Archimedes», το οποίο μάγεψε με την πολυτέλεια του, τους λουόμενους της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews στο γιοτ βρίσκεται ο ίδιος ο ιδιοκτήτης, ο Αμερικανός μεγιστάνας, James Harris «Jim» Simons με την οικογένειά του.

Ο James Harris «Jim» Simons είναι Αμερικανός επενδυτής, καθηγητής μαθηματικών και μάνατζερ ενός μεγάλου ιδιωτικού hedge fund με το όνομα Renaissance Technologies. Επίσης είναι γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο.

Ο 79χρονος, είναι ο 49ος πιο πλούσιος άνθρωπος στον πλανήτη με την περιουσία του όπως αναφέρει το Forbes, τον περασμένο Ιούνιο να εκτιμάται σε 18 δισεκατομμύρια δολάρια σε σχέση με 15,5  το 2016.

Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Ακόμα, έχει έναν αστεροειδή στο όνομά του! Πρόκειται για τον αστεροειδή 6618 Jimsimons που ανακάλυψε ο Clyde Tombaugh το 1936.

Αυτήν την εποχή απολαμβάνει οικογενειακή κρουαζιέρα στο Αιγαίο. Στα Χανιά ήρθε από την Σαντορίνη και πρόκειται να παραμείνει για μερικές ημέρες.

Το επιβλητικό γιοτ, φέρει σημαία από τις Βερμούδες, έχει μήκος 70.6m και πλάτος 13.3m.Κατασκευάστηκε το 2008 ενώ έχει σαν βάση του την πόλη Χάμιλτον στον Καναδά.

Πηγή: Zarpanews

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:41