24/08/2019 04:42:11

«Ντου» τα αγριογούρουνα σε φαγητά λουόμενων (Photos)

«Ντου» τα αγριογούρουνα σε φαγητά λουόμενων (Photos) - Media

 

Ένα απίστευτο θέαμα αντιμετώπισαν δεκάδες λουόμενοι σε παραλία της Μασσαλίας στη Γαλλία, όταν μια ομάδα αγριογούρουνων εμφανίστηκε από το πουθενά και «λεηλάτησε» στην κυριολεξία τα φαγητά που οι άνθρωποι είχαν μαζί τους.

Πρόκειται για πέντε αγριογούρουνα τα οποία ήταν τόσο καταβεβλημένα που δεν δίστασαν να πλησιάσουν τους ανθρώπους αναζητώντας για τροφή.

Ψάχνοντας σε καλάθια, τσάντες και οτιδήποτε έβρισκαν μπροστά τους, καταβρόχθιζαν στη συνέχεια ό,τι περιείχαν τα αντικείμενα αυτά με τους λουόμενους να παρακολουθούν αποσβολωμένοι το θέαμα. Κάποιο από αυτούς, μάλιστα, φωτογράφισαν το πρωτόγνωρο περιστατικό, θέλοντας να απαθανατίσουν τις περίεργες στιγμές που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια τους.
 Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, τα αγριογούρουνα δεν συνηθίζουν να κατεβαίνουν στην παραλία και κυρίως όταν υπάρχουν άνθρωποι. Στην προκειμένη περίπτωση, προφανώς δεν άντεχαν την πείνα και την εξάντληση, ρισκάροντας τα πάντα…

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.