search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:45
MENU CLOSE

Σίδερο… «εξ’ ουρανού» τραυμάτισε λουόμενη σε παραλία της Κρήτης

30.07.2017 15:03
Απατημένη γυναίκα πιάνει από τα μαλλιά την ερωμένη του συζύγου της στο αεροδρόμιο, λίγο πριν το ζευγαράκι πετάξει για διακοπές (Video)  - Media

 

Περιπέτεια επεφύλασσε το Σάββατο το μπάνιο σε παραλία της Κρήτης για μία νεαρή γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η γυναίκα απολάμβανε αμέριμνη τον ήλιο και τη θάλασσα σε παραλία του Ρεθύμνου, όταν ξαφνικά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι τώρα, ένα σίδερο στην κυριολεξία εξ’ ουρανού, “προσγειώθηκε” στο κεφάλι της.

Άμεσα κι άλλα άτομα, που βρίσκονταν στην παραλία έτρεξαν να βοηθήσουν την τραυματισμένη γυναίκα, ειδοποιώντας παράλληλα το ΕΚΑΒ.

Ασθενοφόρο την μετέφερε στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι η νεαρή γυναίκα είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

 

Πηγή: cretapost.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:44