search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:34
MENU CLOSE

Αστέρι του μπάσκετ με ένα κιλό «χόρτο» – Έσπασε περιπολικό όταν τον έπιασε στα πράσα η αστυνομία – Κατηγορείται για διακίνηση

12.08.2017 13:01
Αστέρι του μπάσκετ με ένα κιλό «χόρτο» - Έσπασε περιπολικό όταν τον έπιασε στα πράσα η αστυνομία - Κατηγορείται για διακίνηση - Media

 

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει ο σταρ του NBA, Ζακ Ράντολφ. Ο 36χρονος, ο οποίος μετά από οκτώ σεζόν στο Μέμφις τον Ιούλιο υπέγραψε διετές συμβόλαιο αντί 24 εκατομμύρια με τους Κινγκς, συνελήφθη στο Λος Άντζελες για κατοχή μαριχουάνας.

Στην Πολιτεία της Καλιφόρνια έχει αποποινικοποιηθεί πρόσφατα η κατοχή για χρήση, όμως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ εκείνος είχε στην κατοχή του σχεδόν ένα κιλό μαριχουάνα, ποσότητα που επιτρέπει στις αρχές την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

Τα πάντα ξεκίνησαν, όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε, πως ένα μεγάλο πλήθος κάπνιζε μαριχουάνα, άκουγε δυνατά μουσική και είχε κλείσει τον δρόμο. Τρεις συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο κρατητήριο, ανάμεσά τους και ο 36χρονος φόργουορντ, ενώ ένας άλλος από τους συλληφθέντες ήταν πρώην κατάδικος και είχε στην κατοχή του όπλο. Μετά τις συλλήψεις, ξεκίνησαν επεισόδια, έσπασαν έξι περιπολικά και οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις.

Αφού πέρασε τη νύχτα στη φυλακή, στη συνέχεια ο Ράντολφ νωρίς το πρωί πλήρωσε εγγύηση 20.000 δολάρια. Στις 31 Αυγούστου, ωστόσο, ο παίκτης του Σακραμέντο θα πρέπει να εμφανιστεί στο δικαστήριο για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες. Ο Ράντολφ, σε 16 χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ κλήθηκε δύο φορές στο All Star Game.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:33