search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:21
MENU CLOSE

Προς ΕΡΤ τα πρωταθλήματα πόλο

20.09.2017 16:52
Προς ΕΡΤ τα πρωταθλήματα πόλο - Media

 

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την ΕΡΤ βρίσκεται η ΚΟΕ για τη μετάδοση των αγώνων της Α1 πόλο ανδρών και γυναικών της ερχόμενης περιόδου, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Κοντά σε συμφωνία βρίσκεται η ΚΟΕ με την ΕΡΤ για τη μετάδοση των φετινών πρωταθλημάτων, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος στο πλαίσιο της κλήρωσης των πρωταθλημάτος.

Ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας ανέφερε πως η συμφωνία είναι σχεδόν σίγουρη και αναμένεται να οριστικοποιηθεί σε αυριανή συνάντηση.

«Δεν θέλω να ανακοινώσω τίποτα. Είμαστε πάρα πολύ κοντά στην συμφωνία. Είναι σχεδόν 90% σίγουρο, αλλά εκκρεμεί το αυριανό (Πέμπτη 21/9) ραντεβού στην ΕΡΤ, για την οριστικοποίηση της συμφωνίας. Ευχαριστώ δημόσια τον Υφυπουργό αθλητισμού, τον κ. Βασιλειάδη, ο οποίος στήριξε εξ αρχής αυτή την συνεργασία», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ επανέλαβε τη διεξαγωγή Κυπέλλου γυναικών με Final-4 στο Καρπενήσι, ζητώντας σε όλα τα σωματεία των μεγάλων πρωταθλημάτων να συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Για τις επιτυχίες του ελληνικού πόλο είπε: «Ήταν τεράστιες οι επιτυχίες της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Κατακτήσαμε 2 μετάλλια και φτάσαμε πολύ κοντά στην κατάκτηση κι άλλων. Το γεγονός ότι δεν τα καταφέραμε, δεν σημαίνει ότι η ελληνική υδατοσφαίριση δεν βρίσκεται στην κορυφή του Παγκοσμίου πόλο».

Όσο για τις αλλαγές κανονισμών σχολίασε: «Εδώ και 4 χρόνια, ταλανίζεται ο χώρος από τις φημολογούμενες αλλαγές των κανονισμών. Το παλέψαμε και παρά την ανελέητη επιμονή των ανθρώπων στην FINA, καταφέραμε να μην τους περάσει. Δεν θα υπάρχει καμία αλλαγή, παρά μόνο οι 11 παίκτες που θα λαμβάνουν μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες. Δεν πέρασαν, λοιπόν, αυτοί οι επάρατοι κανονισμοί».

Ο κ. Διαθεσόπουλος μίλησε επίσης για ένα ακόμη θέμα που έχει σχέση με την μπάλα Κ7, η οποία αποτελεί χορηγό της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, προαναγγέλλοντας την πιθανή συνεργασία της ΚΟΕ για τα πρωταθλήματα της Α1. Υποστήριξε όμως ότι η απόφαση θα ληφθεί στο επόμενο συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:21