search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 17:52
MENU CLOSE

Η απίστευτη κίνηση της Άνγκελα Μέρκελ – Τι έκανε όταν όλοι γύρω της πανηγύριζαν (Video)

27.09.2017 08:00
Η Μέρκελ θέλει κυβέρνηση με τους Φιλελευθέρους, «ρίχνει πόρτα» στους Σοσιαλδημοκράτες - Media

 

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ έχει γίνει στόχος δριμείας κριτικής και στην χώρα της και στην Ελλάδα και συνολικά στην Ευρώπη για τις πολιτικές της, για τον τρόπο με τον οποίο κινείται, συχνά για την έλλειψη αποφασιστικότητας που δείχνει.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει την κ. Μέρκελ για έλλειψη πολιτικού αισθητηρίου και για βαθιά κατανόηση της συγκυρίας. Μάλιστα, με κάθε ευκαιρία η Άνγκελα Μέρκελ προβαίνει σε συμβολικές κινήσεις που δείχνουν καθαρά το τι σκέφτεται και πώς πράττει.

Το ίδιο συνέβη και το βράδυ των εκλογών, όταν το κόμμα της, το CDU, κέρδιζε την πρωτιά για τέταρτη συνεχή εκλογική αναμέτρηση. Ωστόσο, την ίδια μέρα είχε πιστοποιηθεί η εισβολή στην κεντρική πολιτική σκηνή της Γερμανίας του ξενοφοβικού, ρατσιστικού, αντιευρωπαϊκού και σκληρά σωβινιστικού AfD.

Η Μέρκελ, λοιπόν, έδειξε τον βαθύ προβληματισμό της για την εξέλιξη αυτή με τον πλέον εύγλωττο τρόπο: όταν στέλεχος του CDU που πανηγύριζε της έδωσε να κρατήσει ένα γερμανικό σημαιάκι, η καγκελάριος το άφησε στην άκρη κάνοντας μια γκριμάτσα που έλεγε πολλά…

Δείτε το απίστευτο βίντεο, όπως μεταδώθηκε από το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο ZDF.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27