search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:47
MENU CLOSE

Το Ποτάμι τα «βάζει» με Γεννηματά και Καμίνη για τις ημερομηνίες

09.10.2017 17:12
Το Ποτάμι τα «βάζει» με Γεννηματά και Καμίνη για τις ημερομηνίες - Media

 

Με αιχμές και έντονες επικρίσεις κατά της Φώφης Γεννηματά και του Γιώργου Καμίνη πως επιχειρούν να μετατρέψουν την ανοιχτή διαδικασία για την εκλογή αρχηγού της προοδευτικής παράταξης σε κλειστή παλαιοκομματική σύναξη, σχολίασε το Ποτάμι την οριστικοποίηση των ημερομηνιών εκλογής της ηγεσίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, που ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Δεοντολογίας, Νίκος Αλιβιζάτος.

«Η κυρία Γεννηματά επιμένει ότι ο Μαραθώνιος κόβει απλώς την πόλη για τρεις ώρες, ενώ ο δήμαρχος Αθηναίων -ο πρώτος που θα έπρεπε να επισημάνει την ακαταλληλότητα της ημέρας- σιωπά. Οι ευθύνες τους είναι μεγαλύτερες αν αναλογισθεί κανείς ότι στελέχη που έχουν επιφορτισθεί με την προετοιμασία των εκλογών εκφράζουν σοβαρές αμφιβολίες αν θα είναι έτοιμα τα εκλογικά τμήματα και οι εφορευτικές επιτροπές στις 12 Νοεμβρίου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Στην ίδια ανακοίνωση κάνει λόγο για παρέλαση μηχανισμών υποστηρίζοντας ότι επιδιώκεται να συγκροτηθεί κόμμα φέουδο: «Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ, του ΚΙΔΗΣΟ, της ΔΗΜΑΡ, των Κινήσεων Πολιτών, των Μεταρρυθμιστών, ο κόσμος του Ποταμιού και της Οικολογίας και κυρίως οι εκατοντάδες χιλιάδες ανένταχτοι προοδευτικοί πολίτες θα τους δώσουν την απάντηση. Θα ακυρώσουν τις μηχανορραφίες εκείνων που προσπαθούν να τους κρατήσουν μακριά από την κάλπη. Θα ψηφίσουν για μια παράταξη που θα ενώνει και δεν θα φοβάται τις προκλήσεις. Στις 12 Νοεμβρίου ή όποια άλλη ημερομηνία αποφασιστεί, θα στηρίξουν την πρότασή μας και τον αγώνα μας για μια μεγάλη νικηφόρα προοδευτική παράταξη», τονίζει το Ποτάμι.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:45