search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:33
MENU CLOSE

Τίτλοι τέλους για τη σχέση Γιώργου Λιανού και Ανθής Ανδροτσάκη (Video)

11.10.2017 08:12
Τίτλοι τέλους για τη σχέση Γιώργου Λιανού και Ανθής Ανδροτσάκη (Video) - Media

 

Τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα ότι ο Γιώργος Λιανός και η Ανθή Ανδροτσάκη χώρισαν, επιβεβαίωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day της Τετάρτης. Η δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Θυμάστε που με αφορμή το διαζύγιο του Γιάννη Τσιμιτσέλη με τη Βάσω Λασκαράκη, σας είχα πει ότι υπάρχει ένα άλλο διαζύγιο που θα μας απασχολήσει; Είναι αυτό λοιπόν, με τον Γιώργο Λιανό και την πρώην σύζυγό του Ανθή. Έχει ξεκινήσει αρκετό καιρό, δεν είναι κάτι που έγινε το καλοκαίρι».

«Εγώ τον συναντούσα στους διαδρόμους και δεν ήταν ακριβώς στα κέφια του, φαινόταν λίγο προβληματισμένος», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Δεν ξέρω αν έχετε προσέξει. Ενώ ο Γιώργος Λιανός «έκρυβε» τα παιδιά του από τα social media, το τελευταίο διάστημα εμφανίζει κανονικά τα παιδιά του», σημείωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

 

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:32