search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:32
MENU CLOSE

Κουτσούμπας: Απαράδεκτη η δικογραφία σε βάρος στελεχών του ΚΚΕ για αντιΝΑΤΟϊκή κινητοποίηση

22.10.2017 13:20
Κουτσούμπας: Δεν ανεχόμαστε να χάνονται τον 21ο αιώνα άνθρωποι και λαϊκές περιουσίες από πλημμύρες και πυρκαγιές - Media

 

Για τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος στελεχών και μελών του ΚΚΕ που πήραν μέρος στην αντιΝΑΤΟϊκή κινητοποίηση στον Πολύμυλο Κοζάνης και τη συμφωνία κυβέρνησης – ΗΠΑ ρωτήθηκε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. 

«Είναι απαράδεκτο. Ο ελληνικός λαός και οι οργανώσεις του πρέπει να αντιστέκονται. Εδώ υπήρχε μια ΝΑΤΟϊκή φάλαγγα. Η συμμετοχή σε ΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς, δεν γίνεται για αμυντικούς σκοπούς, οι εξοπλισμοί που κάνει η κυβέρνηση σήμερα, όλες οι συμφωνίες που υπογράφει, γίνονται ουσιαστικά για να ενταχθεί στους ΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς που εμπλέκουν όλο και περισσότερο την πατρίδα μας, το λαό μας, σε τυχοδιωκτισμούς, επιθετικούς πολέμους και επεμβάσεις. Και βέβαια ξέρουμε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, πάντα την πληρώνει ο λαός και η νεολαία», σχολίασε από την Κοζάνη, στο περιθώριο των εκδηλώσεων για την Ολοκαύτωμα του Μεσόβουνου. 

Πηγή: 902.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:32