15/10/2018 16:44:09

Συγχαρητήρια Ευρωσοσιαλιστών για τη νίκη Γεννηματά

Συγχαρητήρια Ευρωσοσιαλιστών για τη νίκη Γεννηματά - Media
 
Για την εκλογή της στη ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς συνεχάρη τη Φώφη Γεννηματά ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES), Σεργκέι Στανίσεφ.
 
Ο κ. Στανίσεφ δήλωσε ότι οι εκλογές αποτέλεσαν μία γενναία και αναγκαία κίνηση, που ενεργοποίησε τη Σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα. «Το σημερινό αποτέλεσμα είναι μία καθαρή και σαφής νίκη, αλλά και μία πραγματική επιτυχία για όλους τους προοδευτικούς πολίτες χάρη στη σημαντική κινητοποίηση και συμμετοχή που προκάλεσε. Θέλω, επίσης, να συγχαρώ όλους όσοι συμμετείχαν στις εκλογές αυτές» ανέφερε ο πρόεδρος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.
 
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το PES πάντα υποστηρίζει την ενότητα της σοσιαλδημοκρατικής οικογένειας στην Ελλάδα και σε άλλα μέρη της Ευρώπης. «Είμαι ιδιαίτερα ενθαρρυμένος από αυτές τις εξελίξεις. Καθώς ολοένα και περισσότεροι πολίτες αναγνωρίζουν την ανάγκη για έναν ισχυρό, προοδευτικό σοσιαλδημοκρατικό πυρήνα, αυτή η διαδικασία της ανασυγκρότησης μπορεί να αποδειχθεί ένα πραγματικό σημείο καμπής για τη Σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα και για ολόκληρη τη χώρα. Μπορούν να υπολογίζουν στη διαρκή υποστήριξη του PES» υπογράμμισε.
 
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.