01/04/2020 14:39:49

Απίστευτη ατάκα στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Ήρθες εδώ να κάνεις το φλωράκι; (Video)

Απίστευτη ατάκα στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Ήρθες εδώ να κάνεις το φλωράκι; (Video) - Media

 

 

Μία εμφάνιση στην εκπομπή «Ελλάδα έχεις ταλέντο» απέσπασε τα καλύτερα σχόλια των κριτών μέχρι που τον λόγο πήρε ο Φώτης Σεργουλόπουλος…

«Εγώ έχω ένα θέμα. Όταν σε είδα την προηγούμενη φορά, λέω τι ήρθε να κάνει εδώ πέρα; Εγώ για το ραπ έχω μία ιδιαίτερη άποψη. Για εμένα είναι μία υποκουλτούρα που δεν έχει να κάνει με το ταλέντο και με το stage αυτό. Τι δουλειά έχεις εδώ; Μιλάς με συνθήματα στο κοινό σου και το κοινό σου σε αγαπάει για αυτό το πράγμα. Εδώ ήρθες να κάνεις λίγο το φλωράκι; Δεν το καταλαβαίνω! Θέλω να μου απαντήσεις γιατί για εμένα το ραπ είναι μία άλλη κουλτούρα».

Ο διαγωνιζόμενος απαντώντας σε κάθε του ερώτηση είπε χαρακτηριστικά: «Απόλυτα σωστές οι ερωτήσεις σου και θα απαντήσω σε όλες. Εδώ δεν ήρθα να κάνω ραπ, ήρθα να κάνω free style. Σας έδειξα ότι γίνεται αυτή τη στιγμή και αυτός είναι ο λόγος που το ξανάκανα. Δεύτερον, για να είμαι ράπερ αυτή τη στιγμή, παλαιότερα στη ζωή μου, που έχω περάσει μια πολύ δύσκολη ζωή και δε χρειάζεται να την ξέρει κανείς, ήταν κάτι το οποίο ξέφευγα. Ταυτόχρονα εγώ παίζω μπουζούκι, παίζω κιθάρα, τραγουδάω λαϊκά. Είμαι μουσικός. Εδώ ήρθα να κάνω free style. Θα μπορούσα να πάρω μια κιθάρα και να κάνω free style rock. Μπορεί και να γίνει. Ήρθα να παρουσιάσω το τι μπορώ να κάνω.

Δεν ήρθα να κάνω κανένα φλωράκι. Δεν ξέρω καν από που προήλθε αυτό. Ήρθα πολύ δυναμικά νομίζω, δεν ήρθα με μια κιθαρούλα ή να τραγουδάω ποπ, άρα δεν ξέρω που κολλάει αυτό. Γενικότερα ήρθα να παρουσιάσω αυτό που έκανα και εντυπωσιαστήκατε και χάρηκα. Δεν ξέρω αν σε κάλυψα»! 
Τότε ο Φώτης Σεργουλόπουλος πάτησε το Golden Buzzer!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.