search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:01
MENU CLOSE

Οργή Πολάκη: «Παρακράτος!» – «Φέρτε σεντόνια…»

09.12.2017 10:08
Ανάρτηση Πολάκη μετά τη συνάντηση με Τζανακόπουλο-Γεροβασίλη: «Όλα πρίμα» - Media

 

Καταγγελία συνεργάτιδας του δημοσιοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Παύλος Πολάκης.

Όπως γράφει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ο αδελφός της συνεργάτιδας του «χειρουργήθηκε στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο της Αθήνας. Το απόγευμα η συνεργάτις πήγε να τον επισκεφθεί και είδε πως τα σεντόνια είχαν λερωθεί (όπως και άλλων ασθενών ) και απευθύνθηκε σε μια νοσηλεύτρια της βάρδιας ζητώντας να τα αλλάξουν. Η απάντηση ήταν “δεν έχουμε φέρτε απ το σπίτι”.

Η συνεργάτις απευθύνθηκε στον προϊστάμενο ο οποίος της απάντησε και με απότομο τρόπο “έτσι είναι κυρία μου ο δημόσιος τομέας, δεν υπάρχουν λεφτά γι αυτόν “!!!

Η συνεργάτις μας απευθύνθηκε στο διοικητή του νοσοκομείου, ο οποίος μαζί με την νοσηλευτική υπηρεσία ήρθε και έκανε έλεγχο στον όροφο για το αν υπάρχει ιματισμός. Σε μισή ώρα βρέθηκαν και μοιράστηκαν σε όλους τους ασθενείς που χρειαζόταν και σεντόνια και κουβέρτες και μαξιλαροθήκες».

Ο υπουργός καταλήγει ότι για το περιστατικό διέταξε έρευνα.

Δείτε την ανάρτηση του Π. Πολάκη:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15