search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:56
MENU CLOSE

Εξιχνιάστηκε δολοφονία στην Πλατεία Αττικής ένα χρόνο μετά

30.12.2017 14:38
Κρήτη: Ώρες αγωνίας για τον 81χρονο που αγνοείται - Βρέθηκαν το μηχανάκι και τα ρούχα του - Media

 

Τρεις Αλβανοί, ηλικίας 27, 29 και 27 ετών, είναι –σύμφωνα με την αστυνομία- οι δράστες της δολοφονίας 30χρονου Αφγανού, που διαπράχθηκε, στις 11 Δεκεμβρίου του 2016, στην πλατεία Αττικής.

Το θύμα είχε βρεθεί στο οδόστρωμα, στη διασταύρωση των οδών Αγορακρίτου και Αδμήτου, με τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής, όπου σε κατάσταση μέθης διαπληκτίστηκε με τον 29χρονο. Όταν το θύμα αποχώρησε από το κέντρο διασκέδασης, οι δράστες επιτέθηκαν και ο 29χρονος τον πυροβόλησε στο κεφάλι.  

Από τους  κατηγορούμενους ο 27χρονος συνελήφθη με ένταλμα στις 28 Δεκεμβρίου 2017 στο Περιστέρι και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο δεύτερος 27χρονος είναι έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης και ο 29χρονος διαφεύγει εκτός Ελλάδος και αναζητείται.

Oι δράστες είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για  παραβάσεις σχετικές με τον νόμο περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15