search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:22
MENU CLOSE

Handelsblatt: Τα νέα μέτρα θα επηρεάσουν τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ

08.01.2018 13:55
Handelsblatt: Τα νέα μέτρα θα επηρεάσουν τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ - Media

 

Στην ομιλία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο υπουργικό συμβούλιο αναφέρεται η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt στην ψηφιακή της έκδοση, δίνοντας έμφαση στα νέα μέτρα που θα ψηφιστούν.

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι τα νέα μέτρα θα επηρεάσουν τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και κάνει ειδική μνεία στα μέτρα που θα περάσουν με το πολυνομοσχέδιο αλλά και στις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν, όπως οι ιδιωτικοποιήσεις και η αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων.

Επιπλέον, κάνει λόγο για τα μέτρα στα εργασιακά και την απεργία, κατά τα οποία θα απαιτείται έγκριση της πλειοψηφίας των εργαζομένων, καθώς και στην πώληση των μονάδων της ΔΕΗ.

Για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ελληνας πρωθυπουργός «είναι σίγουρος ότι η υπερχρεωμένη χώρα θα σταθεί στα πόδια της φέτος».  «Είναι ένα ορόσημο για την έξοδο από την κρίση» τόνισε ο κ. Τσίπρας, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι πρέπει να γίνει πολλή δουλειά τους επόμενους μήνες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:21