28/05/2020 02:03:16

Καταγγελία γονέων: Δασκάλα δεν έδινε το κολατσιό στους μαθητές επειδή της έβαλαν κόλα στην καρέκλα

Καταγγελία γονέων: Δασκάλα δεν έδινε το κολατσιό στους μαθητές επειδή της έβαλαν κόλα στην καρέκλα - Media

 

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί σε σχολείο της Αχαΐας μετά από καταγγελία από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, σύμφωνα με την οποία δασκάλα «τιμώρησε» τους μαθητές της γιατί κάποιοι εξ αυτών έβαλαν κόλλα στην καρέκλα με αποτέλεσμα να καταστραφούν τα ρούχα της.

Σύμφωνα με το tempo24.gr, το περιστατικό επιβεβαίωσε ο διευθυντής του σχολείου και ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β. Πασσάς. 

Η δασκάλα χθες, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία των γονιών, είπε στα παιδιά της τάξης ότι δεν θα πάρουν το κολατσιό που προσφέρεται από τη Μητρόπολη Πατρών για "τιμωρία".

 Το tempo24.gr επικοινώνησε με τον διευθυντή του σχολείου αλλά και με τον κ. Βαγγέλη Πασσά της Περιφερειακής διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Και οι δύο μετέφεραν ότι η δασκάλα, δεν τους έδωσε το κολατσιό στο πρώτο διάλειμμα και τους έδωσε στο τρίτο. "Μπορεί να ενέχει μια υπερβολή η απόφαση αυτή, όμως εκτιμώ ότι δεν ήταν τόσο σοβαρό, γιατί στο μεταξύ μπορεί μερικά παιδιά να είχαν φάει το δικό τους κολατσιό που φέρνουν από το σπίτι ή παίρνουν από το κυλικείο", δήλωσε ο κ. Πασσάς.

Μιλώντας ο διευθυντής της σχολικής μονάδας ανέφερε ότι το κολατσιό διανεμήθηκαν κανονικά στην τάξη στο τρίτο διάλειμμα. Επίσης σύμφωνα με τον κ. Πασσά, την Τρίτη θα βρεθεί στο συγκεκριμένο σχολείο, σχολικός σύμβουλος της Περιφέρειας. Ερωτηθείς αν η επίσκεψη έχει να κάνει με το περιστατικό, ο κ. Πασσάς, ανέφερε ότι το συγκεκιριμένο σχολείο έχει κάποιες ιδιαιτερότητες και θέματα τα οποία πρέπει να συζητηθούν και στο πλαίσιο αυτό, θα συζητηθεί και το εν λόγω περιστατικό. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.