25/05/2020 20:43:00

Αμβρόσιος: Καλύτερα φασίστας, χουντικός, παρά αντάρτης, κατσαπλιάς (Video)

Αμβρόσιος: Καλύτερα φασίστας, χουντικός, παρά αντάρτης, κατσαπλιάς (Video)  - Media

 

Με έντονη παρουσία της Χρυσής Αυγής πραγματοποιείται το συλλαλητήριο στο Αίγιο για τη Μακεδονία, το μεσημέρι της Κυριακής. 

Το συλλαλητήριο γίνεται μετά από πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβροσίου και έχει μεγάλη συμμετοχή, όμως ανάμεσα στους παρευρισκομένους υπάρχουν αρκετά πρόσωπα της Χρυσής Αυγής.

Πρόσωπα πρωτοκλασάτα της οργάνωσης, όπως ο βουλευτής Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος, ο βουλευτής Πειραιώς Γιάννης Λαγός, αλλά και ο πρώην βουλευτής Αχαΐας, Μιχάλης Αρβανίτης. Εκτός των πρωτοκλασάτων στελεχών του κόμματος, αρκετοί υποστηρικτές της οργάνωσης αποδέχθηκαν την πρόσκληση που τους έγινε για το συλλαλητήριο.

Ο Μητροπολίτης αντί να ξεκινήσει την ομιλία του για το «φλέγον ζήτημα», προτίμησε να εξυμνήσει τη Χρυσή Αυγή και το ναζισμό. 

«Κάποιοι αποτόλμησαν να με χαρακτηρίσουν “Αμβρόσιος ο ναζιστής”, “Αμβρόσιος ο χουντικός”, “Αμβρόσιος ο εθνικιστής”… Προς όλους αυτούς, από τη θέση αυτή απαντώ, προτιμώ οποιοδήποτε από όλα τα παραπάνω επίθετα αφού όλα έχουν σχέση με την έννοια της πατρίδος. Δηλαδή, προτιμώ να με αποκαλείτε φασίστα, όχι όμως κατσαπλιά… Ούτε αντάρτη και προδότη. Φασίστα ναι, κατσαπλιά ποτέ» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αμβρόσιος.

Με πληροφορίες patrasevents.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.