search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:49
MENU CLOSE

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Ελλάδας στο UEFA Nations League!

24.01.2018 11:55
Οι αντίπαλοι της Εθνικής Ελλάδας στο UEFA Nations League! - Media

Εθνική μας έμαθε τις αντιπάλους της στη League C του UEFA Nations League. Η γαλανόλευκη βρίσκεται στη League C και κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τις Φινλανδία, Εσθονία και Ουγγαρία, με τους αγώνες να διεξάγονται από τις 6 Σεπτεμβρίου ως τις 20 Νοεμβρίου και την ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε να διεκδικεί την πρώτη θέση, ώστε να βρεθεί στα Playoffs τον Μάρτιο του 2020 και να αυξήσει τις ελπίδες της για πρόκριση στα τελικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αν η Ελλάδα βγει νικήτρια στον όμιλό της τον Νοέμβριο του 2018, τότε περνάει στα playoffs του Μαρτίου 2020. Μετά, ξεκινά η διαδικασία των προκριματικών του Euro 2020. Αν βγει 1η ή 2η στον όμιλό της, τότε προκρίνεται στα τελικά του Euro. Αν δεν βγει 1η ή 2η, τότε παίζει στα playoffs και διεκδικεί από εκεί την πρόκρισή της. Αν δεν καταφέρει βγει νικήτρια στον όμιλό της στη League C, τότε τα δίνει όλα στα προκριματικά και διεκδικεί από εκεί την παρουσία της στο Euro. Αν βέβαια ούτε εκεί δεν καταφέρει να βγει 1η ή 2η, μένει οριστικά εκτός.

Πηγή: sport24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10