search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:15
MENU CLOSE

Δημήτρης Μιχάκης: Ο ακροδεξιός νομικός που διοργανώνει το «Συλλαλητήριο» για τη Μακεδονία στην Αθήνα

25.01.2018 09:35
Δημήτρης Μιχάκης: Ο ακροδεξιός νομικός που διοργανώνει το «Συλλαλητήριο» για τη Μακεδονία στην Αθήνα - Media

Η αποκάλυψη για το ποιος πραγματικά κρύβεται πίσω από τη διοργάνωση του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στις 4 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα, έχει προκαλέσει αντιδράσεις, σύμφωνα με το Thestival. Παμμακεδονικές ενώσεις, πολιτιστικοί σύλλογοι και χριστιανικά σωματεία που πρωτοστάτησαν στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, ήδη έχουν αποστασιοποιηθεί από το «συλλαλητήριο» που διοργανώνει ο κ. Μιχάκης. 

Οι ίδιοι οι διοργανωτές του Συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης μόλις ενημερώθηκαν για το ποιος δημιούργησε την εκδήλωση στο facebook για το Συλλαλητήριο της Αθήνας αποφάσισαν να απέχουν από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Μάλιστα ο ίδιος κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές

Δηλώνει δικηγόρος

Ο κ. Μιχάκης δηλώνει δικηγόρος και νομικός σύμβουλος. Στο προσωπικό του προφίλ στο facebook αναφέρει ότι είναι ψάλτης. Σε άρθρα του στο διαδίκτυο υπογράφει ως μουσικοσυνθέτης και δικηγόρος. 

Δηλώνει επίσης ότι είναι μαθητής του Μανώλη Ανδρόνικου. Στο βιογραφικό του υπάρχουν οι ιδιότητες του υποψήφιου βουλευτή καθώς και του προέδρου του πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ.

Το προφίλ του στο facebook 

Από την Χρυσή Αυγή στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Η πρώτη φορά που ο κ. Μιχάκης και ο τηλεοπτικός φακός συναντιούνται, είναι έξω από το θέατρο Χυτήριο στην Ιερά Οδό. Εκεί όπου Χρυσή Αυγή και παραθρησκευτικές οργανώσεις, συγκρούονται με την αστυνομία για να ακυρώσουν την παράσταση «Corpus Christi». Εκεί δίπλα στον υπόδικο πλέον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής και ο Δημήτρης Μιχάκης.

Παρά τους κοινούς… αγώνες με τη Χρυσή Αυγή ο  Δημήτρης Μιχάκης, ξαναεμφανίζεται στα ψηφοδέλτια των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Τερματίζει προτελευταίος μεταξύ των υποψηφίων των ΑΝΕΛ στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Στο Ωραιόκαστρο κατά των προσφυγόπουλων

Ένα περίπου χρόνο αργότερα, ο νομικός Δημήτρης Μιχάκης, εμφανίζεται και πάλι στα κανάλια, να υπερασπίζεται το δικαίωμα των κατοίκων του Ωραιοκάστρου, που εμποδίζουν 9 προσφυγόπουλα να πάνε στο σχολείο της περιοχής, στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό.

Η αφίσα του Δημήτρη Μιχάκη για το Συλλαλητήριο της Αθήνας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15