26/01/2020 16:20:51

Τρακτέρ «κατέλαβαν» τη Θεσσαλονίκη (Video)

Τρακτέρ «κατέλαβαν» τη Θεσσαλονίκη (Video)  - Media

Στη Θεσσαλονίκη έφθασαν τα πρώτα τρακτέρ των αγροτών για τη συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη για τη 1 το μεσημέρι στην πλατεία της ΧΑΝΘ.

Σύμφωνα με το voria.gr, περίπου 50 τρακτέρ που ξεκίνησαν από τη Χαλκηδόνα μέσω της Δυτικής Εισόδου κατευθύνονται στον Λευκό Πύργο και στη συνέχεια θα συγκεντρωθούν στην πλατεία της ΧΑΝΘ. 

Τα τρακτέρ από την ανατολική Θεσσαλονίκη σταμάτησαν στον ΕΛΓΟ Δήμητρα, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη το μεσημέρι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου. Εκεί παρέμειναν για περίπου μισή ώρα, ενώ σημειώθηκε ένταση, όταν κάποιοι αγρότες επιχείρησαν να εισέλθουν στον χώρο αλλά δεν τους επιτράπηκε η είσοδος.

Λίγο μετά τις 12.30 οι αγρότες με τα τρακτέρ εισήλθαν στη Μουδανιών και θα κατευθυνθούν μέσω Βούλγαρη, Κ. Καραμανλή, Καυτατζόγλου, Λεωφ. Στρατού, Γ΄ Σεπτεμβρίου στο κέντρο και την πλατεία της ΧΑΝΘ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.