29/10/2020 21:38:01

Το περιστατικό που έκανε έξαλλο τον Τσαλίκη: «Είσαι απαράδεκτος και ξεφτίλ@ς! Ντροπή σου!» (Video)

Το περιστατικό που έκανε έξαλλο τον Τσαλίκη: «Είσαι απαράδεκτος και ξεφτίλ@ς! Ντροπή σου!» (Video) - Media

 

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Γιώργος Τσαλίκης στην εκπομπή «Πρωινό» με αφορμή ένα παλιότερο περιστατικό το οποίο διηγήθηκε στη Φαίη Σκορδά.

«Μου έχει συμβεί να με ενοχλήσει κάποιος πριν από δύο χρόνια αλλά δεν το είπα δημόσια… Είχε γίνει ένα περιστατικό με έναν άνθρωπο της τηλεόρασης, ο οποίος όντας καλεσμένος σε μία εκπομπή έκανε ένα χυδαίο χιούμορ που με αφορούσε, τότε που η μάνα μου είχε το ατύχημα.

Και εμείς είμαστε μία οικογένεια χτυπημένη από ατυχήματα. Χάσαμε τον αδερφό της Δώρας, τη θεία μου και η μάνα μου ήταν έξι μήνες στο κρεβάτι… και αυτός είχε βγει και είχε κάνει πλάκα του στυλ ότι ήταν σε ένα αυτοκίνητο και έβαλε ένα τραγούδι μου και σκόρδα, μη τυχόν πάθει τίποτα, την περίοδο που η οικογένειά μου είχε χάσει άνθρωπο από ατύχημα… Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα αυτό που ένιωθα. Του το είπα πολύ έντονα! Μου ζήτησε συγγνώμη και όλα μια χαρά…

Του είπα «Είσαι απαράδεκτος και ξεφτίλας! Ντροπή σου, τι είναι αυτό που έκανες…» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης για να λάβει τότε την απάντηση ότι δεν ειπώθηκε κάτι με κακή πρόθεση»!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.