search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:09
MENU CLOSE

Ένας γάμος… στο κενό

05.02.2018 08:29
Ένας γάμος... στο κενό - Media

Η Άμπι και ο Κάλεν Χίαρν περιγράφουν τους εαυτούς τους ως φωτογράφους περιπέτειας. «Ταξιδεύουμε μ’ αυτοκίνητο στις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες, κυνηγώντας όμορφα μέρη και μεγάλες περιπέτειες! 

Η Άμπι και ο Κάλεν Χίαρν περιγράφουν τους εαυτούς τους ως φωτογράφους περιπέτειας. «Ταξιδεύουμε μ’ αυτοκίνητο στις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες, κυνηγώντας όμορφα μέρη και μεγάλες περιπέτειες! Ειδικευόμαστε σε φωτογραφήσεις γάμων σε εξωτερικό χώρο…» γράφουν στον ιστότοπό τους. Και χάρη σ’ αυτούς, μπορούμε να έχουμε μια αίσθηση του τι σημαίνει να παντρεύεσαι στο κενό, σε ύψος 120 μέτρων απ’ το έδαφος! Στην άκρη μιας χαράδρας, στην έρημο Μοάμπ, στην πολιτεία της Γιούτα, είναι τοποθετημένο ένα δίχτυ, το Spacenet. Γιατί εκεί συχνάζουν λάτρεις «επικίνδυνων» σπορ, όπως paraglyding, base-jumping και άλλων συναφών. Κυρίως, γιατί εκεί γίνεται το GGBY (Gobble Gobble Bitches Yeah), η ετήσια συνάντηση ισορροπιστών σε σκοινί (και μαζεύει κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα αυτού του σπορ στην Αμερική). Το 2016, η Κιμ κι ο Ράιαν αρραβωνιάστηκαν πάνω στο Spacenet. Ένα χρόνο αργότερα, παντρεύτηκαν πάνω στο Spacenet. To GGBY 2017 ξεκίνησε την εβδομάδα των Ευχαριστιών, του Thanksgiving, ακριβώς την επομένη του γάμου της Κιμ και του Ράιαν κι ο γάμος ήταν το εναρκτήριο event. Το ζεύγος φωτογράφων Abbi and Callen Hearn ήταν εκεί για να τραβήξει τις φωτογραφίες του γάμου. Εκατόν είκοσι δύο ολόκληρα μέτρα πάνω από το έδαφος. Μετά από αυτό, όποιοι θέλουν κάτι διαφορετικό από τις συνήθεις, θανάσιμα βαρετές φωτογραφίες γάμου, όποιοι θέλουν έναν γάμο-περιπέτεια – και το εννοούν – ξέρουν ποιους πρέπει να αναζητήσουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:06