search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:23
MENU CLOSE

Λάδι στη φωτιά του Σκοπιανού από τον Ερντογάν: Τούρκοι και «Μακεδόνες» είναι αδέρφια!

05.02.2018 14:45
Ερντογάν για μη κυρώσεις: Επικράτησαν οι λογικοί στην ΕΕ - Media

 

Άλλη μια προκλητική δήλωση κατά της Ελλάδας έκανε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε συνέδριο που διοργανώθηκε στην Κωνσταντινούπολη για τους μετανάστες από βαλκανικές χώρες και μεταδόθηκε από την τουρκική ραδιοτηλεόραση.

Το συνέδριο διοργανώθηκε από ενώσεις Βαλκάνιων μεταναστών στην Τουρκία, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της σκοπιανής ραδιοτηλεόρασης «ΜΡΤ» ο Ερντογάν  δήλωσε πως «Η Τουρκία θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της “Μακεδονίας”, επειδή η Ελλάδα είναι λάθος» προσθέτοντας:  « “Τούρκοι” και “Μακεδόνες” είναι αδέλφια. Η Τουρκία θα βρίσκεται πάντα πίσω από την “Μακεδονία”».

Επιπλέον, ο Τούρκος πρόεδρος χαρακτήρισε «άδικες» τις ελληνικές ενστάσεις για ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής : «Η Τουρκία θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό της “Μακεδονίας” και δεν θα επιτρέψει να αλλάξει όνομα. Για εμάς Άγκυρα και Σκόπια δεν έχουν καμία διαφορά και δεν πρόκειται να αφήσουμε τους αδελφούς μας μόνους, θα είμαστε πάντα μαζί τους».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:23