search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:06
MENU CLOSE

Κ. Καραμανλής: Δικαίως διεγράφη ο Αντώναρος – Ο Μπουτάρης θα ήταν αγουροξυπνημένος

13.02.2018 08:25

 

Την πεποίθηση ότι Ευάγγελος Αντώναρος εκφράζει αμιγώς προσωπικές θέσεις και δικαίως υπέστη τις συνέπειες για όσα είπε για τον αντιπρόεδρο του κόμματος, εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Αχ. Καραμανλής ενώ σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό, σημείωσε πως η κυβέρνηση μετά το συλλαλητήριο «έχει χάσει τη μπάλα».

Υπάρχει ένα πολιτικό κουτσομπολιό για τον ποιος εκφράζει ποιον» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ. Ο καθένας, πρόσθεσε, εκφράζει τον εαυτό του. Δεν μπορεί να βγαίνουν και να λένε ότι εκφράζει τον τάδε πρώην πρωθυπουργό». 

Αναφορικά με τη διαγραφή Αντώναρου, είπε πως «πάντα μια διαγραφή είναι μία λυπηρή διαδικασία». Το θέμα, συμπλήρωσε, είναι πως «χρησιμοποίησε αρκετά βαρύ λεξιλόγιο και δικαίως υπέστη τις συνέπειες». 

Την δήλωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ότι θα μπορούσε να μετονομαστεί το αεροδρόμιο «Μακεδονία» σε «Νίκος Γκάλης», σχολίασε ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Δεν ξέρω τι ώρα είχατε αυτή τη συνομιλία με τον κ. Μπουτάρη, προφανώς θα ήταν αγουροξυπνημένος ο κ. Δήμαρχος. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Μάλλον σουρεαλιστικός είναι ο διάλογος που ακούσαμε. Δεν έχει καταλάβει σε ποια πόλη είναι δήμαρχος; Είναι δυνατόν να λέει αυτά τα πράγματα;», δήλωσε ο Κώστας Καραμανλής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:06