search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:22
MENU CLOSE

Απίστευτο τουρκικό θράσος: Το «Γαύδος»… έπεσε πάνω στην ακταιωρό μας

16.02.2018 15:35
Γαύδος: Καλλιστεία για άνδρες σήμερα στο Σαρακήνικο - Μόνο με το….παρεό τους οι συμμετέχοντες - Media
 
Σε κατάσταση… παραληρήματος φαίνεται ότι έχει περιέλθει η Τουρκία, σε ό,τι αφορά στις σχέσεις της με την Ελλάδα, καθώς οι προκλήσεις της Άγκυρας πλέον ξεφεύγουν από κάθε όριο.
 
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή αρκετά τουρκικά ΜΜΕ έσπευσαν να δώσουν τη δική τους εκδοχή για το τι συνέβη το βράδυ της Δευτέρας κοντά στα Ίμια, οπότε τουρκική ακταιωρός εμβόλισε το σκάφος «Γαύδος» του Λιμενικού.
 
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα αναφέρονται στα ρεπορτάζ, το «Γαύδος» παραβίασε τα τουρκικά χωρικά ύδατα και παρά τις προειδοποιήσεις των Τούρκων να αποχωρήσει από την περιοχή των Ιμίων, δεν το έκανε με αποτέλεσμα να υπάρξει καταδίωξη επί 15 λεπτά.
 
Οι προκλήσεις στα δημοσιεύματα, όμως, δεν τελειώνουν εδώ, καθώς μεταδίδουν ότι κατά την διάρκεια της καταδίωξης και ενώ το «Γαύδος» έκανε ελιγμούς, έπεσε πάνω στην τουρκική ακταιωρό και παρότι το Γαύδος έπεσε στην τουρκική ακταιωρό, ζημιές έπαθε μόνο το ελληνικό σκάφος.
 
Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01