29/02/2020 01:07:51

Βραζιλία: 5χρονη κυνηγά το ΙΧ της μητέρας της που την κατέβασε επειδή φώναζε (Video)

Βραζιλία: 5χρονη κυνηγά το ΙΧ της μητέρας της που την κατέβασε επειδή φώναζε (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στη Βραζιλία και έγινε γνωστό επειδή ένας περαστικός το κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του και το ανέβασε στα σόσιαλ μίντια. Το κοριτσάκι που δεν είναι πάνω από 5-6 χρονών, φώναζε μέσα στο αυτοκίνητο και ενοχλούσε τη μητέρα του που οδηγούσε.

Αυτό μπορεί να συμβεί στον κάθε γονέα, δε σημαίνει ότι για να νουθετήσεις το παιδί σου που βρίσκεται σε κατάσταση τάντρουμ, πρέπει να το τρομάξεις, να το κατεβάσεις από το αυτοκίνητο και να ξεκινήσεις να φύγεις.

Η γυναίκα όμως το έκανε. Το κοριτσάκι σπαράζει στο κλάμα, κρεμιέται από την πόρτα του συνοδηγού και εκλιπαρεί τη μαμά του να μην ξεκινήσει. Εκείνη όμως πατάει γκάζι και το όχημα ξεκινάει. Ο κίνδυνος για κάποιο ατύχημα είναι μεγάλος. Η μητέρα γκαζώνει και φεύγει με μεγάλη ταχύτητα και από άλλη κάμερα διακρίνεται το κοριτσάκι να κυνηγάει το αυτοκίνητο…

Το περιστατικό υπέπεσε στην αντίληψη των αρχών οι οποίες εντόπισαν τη μητέρα. Επειτα από έρευνα διαπιστώθηκε ότι εκείνη ήθελε να τιμωρήσει το κοριτσάκι και όχι να το εγκαταλείψει. Βέβαια ισχυρίστηκε ότι δεν κατάλαβε πως το παιδί δεν ήταν στο αυτοκίνητο όταν απομακρύνθηκε. Επίσης, είπε στην αστυνομία ότι επέστρεψε και πήρε την 5χρονη αμέσως μόλις το κατάλαβε…

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.