search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:25
MENU CLOSE

Σημαντικές διακρίσεις για τις επενδύσεις και την κοινωνική δράση της Coca-Cola Τρία Έψιλον στα Hellenic Responsible Business Awards

20.02.2018 15:19
Σημαντικές διακρίσεις για τις επενδύσεις και την κοινωνική δράση της Coca-Cola Τρία Έψιλον στα Hellenic Responsible Business Awards - Media

 

ΧΡΥΣΟ βραβείο στην κατηγορία Πρότυπο Μακροπρόθεσμης Επένδυσης Εθνικής Εμβέλειας για τις μονάδες παραγωγής Σχηματαρίου και Αιγίου

ΑΡΓΥΡΟ βραβείο στην κατηγορία Κοινωνία για το πρόγραμμα «Το Σχολείο που Θέλεις»

Το επενδυτικό πρόγραμμα της Coca-Cola Τρία Έψιλον στην Ελλάδα, αλλά και η έμπρακτη συμβολή της στις τοπικές κοινωνίες μέσα από προγράμματα που απαντούν σε ουσιαστικές ανάγκες, ξεχώρισαν στα Hellenic Responsible Business Awards 2018. Συγκεκριμένα, η επένδυση της εταιρείας στις μονάδες παραγωγής Σχηματαρίου και Αιγίου αναδείχθηκε ως η κορυφαία Μακροπρόθεσμη Επένδυση Εθνικής Εμβέλειας, ενώ το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας «Το Σχολείο που Θέλεις» απέσπασε το Αργυρό βραβείο στην κατηγορία Κοινωνία.

Επενδύσεις στην Ελλάδα ύψους 32 εκατομμυρίων ευρώ

Την τελευταία διετία, η Coca-Cola Τρία Έψιλον έχει υλοποιήσει ένα σημαντικό επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 32 εκατ. ευρώ στις εγκαταστάσεις της στο Σχηματάρι και στο Αίγιο, δίνοντας ώθηση για περαιτέρω ανάπτυξη, υιοθέτηση καινοτόμων μοντέλων λειτουργίας και ενίσχυση της παραγωγικής της δυναμικής. Η επένδυση στο Σχηματάρι, ύψους 24 εκατ. ευρώ, ανέδειξε τη μονάδα σε ένα mega plant με ενισχυμένη εξαγωγική, αποθηκευτική, διανεμητική δραστηριότητα και δυνατότητες παραγωγικής υποστήριξης άλλων χωρών του Ομίλου Coca-Cola HBC. Παράλληλα, δημιούργησε θετικό αντίκτυπο και αξία για εκατοντάδες εργαζομένους, επιχειρήσεις, συνεργάτες και προμηθευτές που συνδέονται με τη δραστηριότητά της. Αντίστοιχα, μέσω μίας επένδυσης 8 εκατ. ευρώ,  η  μονάδα του Αιγίου – όπου παράγεται και εμφιαλώνεται το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ- ενισχύθηκε με την προσθήκη μίας νέας, υπερσύγχρονης γραμμής, με σημαντικά παραγωγικά και περιβαλλοντικά οφέλη.

Ο Θοδωρής Καππάτος, Manufacturing Director Region 3 του Ομίλου Coca-Cola HBC, που παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της εταιρείας, δήλωσε: «Η διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση της δέσμευσής μας για ανάπτυξη στην Ελλάδα και στήριξη της ελληνικής οικονομίας και απασχόλησης. Οι πρόσφατες επενδύσεις μας, εδραιώνουν το παραγωγικό και εμπορικό μοντέλο που θα μας οδηγήσει στη νέα εποχή ανάπτυξης. Είμαστε περήφανοι και συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό για το μέλλον».

15 ανακαινισμένα σχολεία στη Θεσσαλονίκη από το 2012

Η βράβευση για το πρόγραμμα «Το Σχολείο που θέλεις» επισφραγίζει την αξία ενός προγράμματος που υλοποιείται εδώ και επτά χρόνια, δίνοντας την ευκαιρία σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς στη Θεσσαλονίκη να αλλάξουν τη σχολική τους καθημερινότητα. Συνολικά, 15 σχολεία έχουν ανακαινιστεί προσφέροντας ένα ανανεωμένο, πιο φιλόξενο σχολικό περιβάλλον σε περισσότερους από 4.500 μαθητές, μέσα από μια επένδυση που έχει ξεπεράσει το 1,4 εκατ. ευρώ. Το πρόγραμμα βασίζεται εξ ολοκλήρου στη συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και στην εθελοντική συμμετοχή και κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας, η οποία κάθε χρόνο γίνεται ακόμη πιο μαζική και ενθουσιώδης.

«Η διάκριση αυτή δεν ανήκει σ’ εμάς αλλά στους χιλιάδες μαθητές, γονείς και καθηγητές της Θεσσαλονίκης που κάθε χρόνο διεκδικούν ένα καλύτερο και ασφαλέστερο περιβάλλον, ένα πλήρως ανακαινισμένο σχολείο. Εμείς τους δίνουμε απλώς τη δυνατότητα να το πετύχουν», δήλωσε στην εκδήλωση της απονομής ο Αλέξανδρος Παπαδάκης, External & Community Affairs Manager της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, είναι η κορυφαία εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Με τρεις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ελλάδα, το mega plant Σχηματαρίου και τα εργοστάσια εμφιάλωσης στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο ποιοτικών προϊόντων που εξυπηρετούν τις ανάγκες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα εμπορικά σήματα της Coca-Cola Company, οι δικές της μάρκες, όπως οι χυμοί Amita και Frulite το μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, καθώς και τα προϊόντα που διανέμει όπως τα σνακ TSAKIRIS, καφές Lavazza, τα ενεργειακά ποτά Monster, το παγωμένο τσάι FUZETEA αλλά και τα αλκοολούχα ποτά των οίκων Edrington, Brown-Forman, Ισιδώρου Αρβανίτου και Gruppo Campari. Οι τοπικές δραστηριότητές της έχουν σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα, με συμβολή στην απασχόληση και στην οικονομία, δημιουργώντας το 54,6% του κύκλου εργασιών του τομέα των αναψυκτικών στην Ελλάδα. Κοντά στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται, η εταιρεία υποστηρίζει ενεργά τις τοπικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην ενδυνάμωση και απασχολησιμότητα των νέων, την αειφόρο ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gr.coca-colahellenic.com και το Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:22