01/04/2020 13:57:17

Φούντωσαν τα σενάρια για την επόμενη ομάδα του Ουζουνίδη, όνομα - έκπληξη για διάδοχος στον ΠΑΟ!

Φούντωσαν τα σενάρια για την επόμενη ομάδα του Ουζουνίδη, όνομα - έκπληξη για διάδοχος στον ΠΑΟ! - Media

 

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν πολλά σενάρια σχετικά με την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού και την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς που μπορεί να υπάρξει το καλοκαίρι, ωστόσο στα περισσότερα δημοσιεύματα, δεν… υπάρχει Μαρίνος Ουζουνίδης στο νέο Τριφύλλι.

Ο Έλληνας κόουτς, που επίσης έχει λάβει τα σχετικά «μηνύματα», ενώ και ο ίδιος φαίνεται να έχει… αδειάσει ψυχολογικά, επίσης δεν βλέπει τον εαυτό του «παρών» στο αύριο του συλλόγου και γι' αυτό ήδη κυκλοφορούν διάφορες πληροφορίες σχετικά με το μέλλον του.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ήδη μέσω τρίτων, κυρίως «φίλων» και όχι μάνατζερ, προτείνεται σε ομάδες του εξωτερικού. Προτεραιότητα φέρεται να είναι η Γαλλία και το Βέλγιο, αφού ο Έλληνας κόουτς μιλάει και γαλλικά, ωστόσο για την ώρα δεν φαίνεται να έχει πολλές πιθανότητες.

Μάλιστα, σύμφωνα με το sportdog, όσοι γνωρίζουν την «πιάτσα», σημειώνουν πως πιο πιθανό είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης να παραμείνει στην Ελλάδα και να περιμένει να… αδειάσει κάποιος πάγκος από τις ομάδες των μεγάλων. 

Στο μεταξύ, ένα τελευταίο σενάριο που φέρνει τον Γιάννη Αναστασίου να τον αντικαθιστά στον «πράσινο» πάγκο δεν έχει καμία απολύτως βάση, παρόλο που ο Έλληνας τεχνικός διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο μέχρι σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.