search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:09
MENU CLOSE

Ληστές απείλησαν έγκυο: Της έβαλαν το όπλο στην κοιλιά και την άρπαξαν από τα μαλλιά

16.03.2018 07:25
Ληστές απείλησαν έγκυο: Της έβαλαν το όπλο στην κοιλιά και την άρπαξαν από τα μαλλιά - Media

 

Τον απόλυτο τρόμο έζησε έγκυος γυναίκα που ήρθε αντιμέτωπη με δύο ληστές στο σπίτι της, στο Κορωπί. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», η Τόνια Μπιλανάκη εξιστόρησε το “θρίλερ” που έζησε.

Σε εμφανή συναισθηματική φόρτιση, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της φέρνοντας στο μυαλό της τις εφιαλτικές στιγμές που οι αδίστακτοι κακοποιοί έβαλαν το όπλο στην κοιλιά της, απειλώντας πως θα την σκότωναν εάν δεν τους έδινε χρήματα και χρυσαφικά. 
Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 9 το πρωί της Τετάρτης, όπως είπε η ίδια, όταν άκουσε θόρυβο στην αυλή. Πίστεψε αρχικά πως ήταν οι κηπουροί, που περίμενε για εργασίες. Όταν κατέβηκε στην αυλή, ήρθε αντιμέτωπη με δύο ληστές που προσπαθούσαν να παραβιάσουν την πόρτα του διαμερίσματος της πεθεράς της.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί την άρπαξαν από τα μαλλιά και υπό την απειλή όπλου την οδήγησαν πάνω. Την πέταξαν στον καναπέ και της ζήτησαν να τους δώσει τα χρυσαφικά και τα χρήματα που είχε στο σπίτι.

Η Τόνια Μπιλανάκη, η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, τους παρακάλεσε να μην της κάνουν κακό. Προσπάθησε να ανοίξει ένα συρτάρι για να τους δείξει την κάρτα ανεργίας και να τους εξηγήσει ότι δεν είχε χρήματα, συμπληρώνοντας πως έχει πέσει θύμα ληστείας άλλες τρεις φορές το τελευταίο διάστημα.

Ένας από τους δύο αδίστακτους κακοποιούς έβαλε τότε το όπλο πάνω στην κοιλιά της εγκύου γυναίκας και την απείλησε ότι θα την πυροβολούσε.

Τελικά, οι ληστές άρπαξαν κάποια χρυσαφικά που τους έδωσε και εξαφανίστηκαν, χωρίς ευτυχώς η εγκυμονούσα γυναίκα να πάθει κακό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:09