search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:51
MENU CLOSE

Εγκαταλείπει το Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή; – Τι δηλώνει η ίδια

31.03.2018 09:38
Happy Day: Το παρασκήνιο της επιστροφής του Παπανώτα στο πλευρό της Τσιμτσιλή - Media

 

Ερωτήματα προκαλεί δήλωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή αναφορικά με το τηλεοπτικό μέλλον της ίδιας και του «Happy Day».

Η παρουσιάστρια της πετυχημένης πρωτινής εκπομπής του Alpha παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity και μίλησε για την αβεβαιότητα που επικρατεί στο τηλεοπτικό τοπίο:

«Είναι γεγονός ότι πλέον στην τηλεόραση υπάρχει μεγάλη ρευστότητα, οπότε σίγουρα νιώθω διπλά ευτυχισμένη που είμαι σε ένα μεγάλο κανάλι όπως ο ALPHA και τα έχω καταφέρει σε μια δύσκολη ζώνη που έχει το δικό της κοινό. Μπορεί να παρουσιάζουμε σκαμπανεβάσματα, όμως, σε γενικές γραμμές, τα πάμε περίφημα. Για να είμαι ειλικρινής, όλο αυτό για εμένα είναι μια γλυκιά συνήθεια, ξυπνάω ευχάριστα και μου αρέσει που πίνω το πρώτο καφεδάκι της ημέρας με τους τηλεθεατές».

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί η δήλωσή της σχετικά με το μέλλον της στην τηλεόραση αλλά και αυτό της εκπομπής που παρουσιάζει:

«Νιώθω πως ίσως έχει έρθει η στιγμή να σκεφτώ ή να συζητήσω και κάτι άλλο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είμαι έτοιμη να αφήσω αυτό που έχω τώρα. Θα έλεγα πως είμαι στο μεταίχμιο. Δηλαδή, σκέφτομαι, συνεχίζω το Happy Day, ή πάμε για κάτι άλλο; Κάποιες φορές πρέπει να κλείνεις έναν κύκλο πριν οι συνθήκες σε εκτοπίσουν, είτε αυτό επέλθει από κάποια αλλαγή στον προγραμματισμό του σταθμού, είτε ο κόσμος αρχίσει να αδιαφορεί. Αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν έχει έρθει αυτή η στιγμή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:51