search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:49
MENU CLOSE

Την έπιασαν στα «πράσα» με τον δολοφόνο του μωρού της (Photos)

04.04.2018 11:04
Την έπιασαν στα «πράσα» με τον δολοφόνο του μωρού της (Photos) - Media

 

Μια μητέρα πιάστηκε στα «πράσα» στο νοσοκομείο με τον άντρα που οδήγησε σε θάνατο το μωρό της, καθώς οι γιατροί ήταν έτοιμοι να απενεργοποιήσουν το μηχάνημα στήριξης της ζωής του παιδιού. Τους διέκοψε μια αστυνομικός που μπήκε στο οικογενειακό δωμάτιο για να τους ενημερώσει ότι το κοριτσάκι ήταν έτοιμο να πεθάνει.

Η Κάθριν Ντέιβιντσον φαινόταν περισσότερο προβληματισμένη για τον σύντροφό της και πρώην στρατιώτη, Γκόρντον ΜακΚέι, παρά για την ετοιμοθάνατη κόρη της, Χέιλι,όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο. «Την στιγμή του θανάτου της Χέιλι, η κ. Ντέιβιντσον κράτησε την κόρη της στην αγκαλιά της. Μετά από λίγα λεπτά, δήλωσε ότι έπρεπε να είναι μαζί με τον κ. ΜακΚέι», όπως σημειώνεται στην έκθεση για την υπόθεση.

Η αστυνομικός είπε ότι βρήκε το ζευγάρι την ώρα που είχαν «στενές επαφές» στο δωμάτιο.

Ο 38χρονος ΜακΚέι κατηγορήθηκε για τον φόνο του παιδιού, ενώ την πρόσεχε στο σπίτι του στο Μπακχέιβεν, στη Σκωτία, το 2016. Αλλά, μόλις τη Μ. Τρίτη, παραδέχθηκε το έγκλημά του, ότι δηλαδή σκότωσε το κοριτσάκι, κουνώντας το έντονα και επανειλημμένα μέχρι που άρχισε να αιμορραγεί ο εγκέφαλό του. Έτσι βρίσκεται αντιμετώπος με ποινή φυλάκισης.

Ακτινογραφίες έδειξαν ότι το βρέφος είχε υποστεί πολλαπλά κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Η Ντέιβιντσον, η οποία ζούσε λίγες πόρτες μακριά από τον ΜακΚέι, είχε αναπτύξει μια «εμμονική» σχέση μαζί του, μετά από τον χωρισμό της με τον φυσικό πατέρα του μωρού.

Το ζευγάρι αρνήθηκε να είναι χρήστες ναρκωτικών, αλλά οι εγκληματολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι είχαν καπνίσει κάνναβη μαζί, ενώ η Χέιλι ήταν στο δωμάτιο, τη νύχτα πριν το βρέφος τραυματιστεί θανάσιμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:46