search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:03
MENU CLOSE

Στην αγκαλιά του Πιτ επέστεψε η Άνιστον: Η κόρη του θέλει να την αποκαλεί… μαμά! (Video | Photo)

05.04.2018 09:59
Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για το διάγγελμα Τσίπρα - Media

 

Φαίνεται πως είναι γεγονός! Ο Μπραντ Πιτ γύρισε στην αγκαλιά της Τζένιφερ Άνιστον, ύστερα από το χωρισμό της με τον Τζάστιν Θερού και η σχέση τους όσο περνά ο καιρός δυναμώνει, αφού η ηθοποιός έχει αναπτύξει -σύμφωνα με δημοσιεύματα- μία πολύ τρυφερή σχέση με την εντεκάχρονη κόρη των Μπραντζελίνα, Σιλό.

Το πρώην λαμπερό ζευγάρι είναι στα “μαχαίρια” για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους, παρόλο που η προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου δικαιώνει την Αντζελίνα για την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών.

Το χολιγουντιανό ζευγάρι περνάει όλο και περισσότερο χρόνο μαζί και η Σιλό δείχνει να απολαμβάνει πολύ την παρέα της.

Σύμφωνα με πηγές του περιoδικού New Idea, η Σιλό έχει ρωτήσει τον μπαμπά της, εάν μπορεί να αποκαλεί την Άνιστον μαμά. Με το που το έμαθε αυτό η Αντελίνα, άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από το στόμα της. Ας μην ξεχνάμε, ότι το πρώην λαμπερό ζευγάρι είναι στα μαχαίρια για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους, παρόλο που η προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου δικαιώνει την Αντζελίνα για την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών.

Από την άλλη, και ο 54χρονος ηθοποιός αισθάνεται τεράστια ικανοποίηση, βλέποντας την Άνιστον να τρέφει τόσο αγνά συναισθήματα για τα παιδιά του και ειδικά για τη Σιλό.

Πηγή: thecaller

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:02