search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:49
MENU CLOSE

Στην Τήλο για το Πάσχα ο Τσίπρας – Καλεσμένος του Θ. Καρτερού

06.04.2018 11:50
Στην Τήλο για το Πάσχα ο Τσίπρας – Καλεσμένος του Θ. Καρτερού - Media

 

Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης , έφθασε στη Ρόδο με την με αριθμό πτήση 202 της Olympic Αirways, o πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Περιστέρα.

Όπως αναφέρει το blackmonday.gr, ο πρωθυπουργός μετέβη με σκάφος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο νησί της Τήλου, όπου και αναμένεται να παραμείνει έως και τη Μ. Τρίτη.

Ο Αλέξης Τσίπρας, έφθασε συγκεκριμένα στην Τήλο στις 11.30 το πρωί, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Περιστέρα, τα τέκνα του και ένα φιλικό τους ζευγάρι, καλεσμένος του δημοσιογράφου και διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Θανάση Καρτερού που διατηρεί μαζί με τη σύζυγό του Ευγενία Λουμπάκη εξοχική κατοικία στο Μεγάλο Χωριό Τήλου.

Στο νησί, παρότι η επίσκεψη είναι ιδιωτική και δεν περιλαμβάνει επίσημες συναντήσεις με αιρετούς παράγοντες ή φορείς, υπήρξε ιδιαίτερη προετοιμασία για την υποδοχή του.

Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, πιθανώς να επισκεφθεί και το νησί της Νισύρου, ενώ στη Ρόδο θα βρίσκεται στις 16 & 17 Απριλίου 2018, σε επίσημη επίσκεψη, συμμετέχοντας στις εργασίες του αναπτυξιακού συνεδρίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:49