search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:38
MENU CLOSE

Mega: Ποιοι θέλουν εμφύλιο;

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2016
12-4-2018
12.04.2018 12:24
mega1-1.jpg

 

Τον κατήφορο φαίνεται να έχει πάρει η κατάσταση για το Mega, ενώ κάποιοι σπρώχνουν τα πράγματα για εμφύλιο και προσπαθούν να στρέψουν την κοινή γνώμη κατά των εργαζομένων. Και μάλιστα όταν η Τηλέτυπος είναι ακέφαλη (χωρίς Δ.Σ.) και εκδίδει ανακοινώσεις στις οποίες κατηγορεί τους εργαζομένους της για παραπληροφόρηση, οι οποίοι έμειναν χωρίς δώρο Πάσχα φέτος.

Μάλιστα, σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι χαρακτήρισαν ως προϊόν πλαστογραφίας την ανακοίνωση που δήθεν δόθηκε από την Τηλέτυπος στη δημοσιότητα το Μεγάλο Σάββατο και τους συντάκτες της ως «αδίστακτα τσακάλια του καναλιού, που πιστεύουν ότι ακόμα και τώρα μπορούν να χειραγωγούν την κοινή γνώμη με ασύστολα ψέματα και συκοφαντίες», καθώς στην εταιρεία δεν υπάρχει διοίκηση αυτή τη στιγμή, αφού έχει παραιτηθεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο.

Στην υποτιθέμενη ανακοίνωσή της η Τηλέτυπος ανέφερε διάφορα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας και κατέληγε στο ότι «το Mega πρωταγωνιστεί μέχρι σήμερα και χωρίς τους δήθεν σωτήρες των εργαζομένων του».

Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι κάποιοι που «προσπαθούν επί δύο χρόνια να καταπνίξουν τις δίκαιες διαμαρτυρίες των απλήρωτων εργαζομένων του Mega προκειμένου να εξασφαλίσουν μία ‘‘θεσούλα’’ σε κάποια άλλη επιχείρηση των μετόχων/αμέτοχων, τόλμησαν να εκδώσουν ανακοίνωση με την υπογραφή “Τηλέτυπος Α.Ε.”».

Τέλος, σημειώνουν ότι «Mega με 140 εργαζόμενους, χωρίς την εξόφληση και αποζημίωση των άλλων 280, δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να λειτουργήσει».

Επιπλέον, δεν υπάρχει η δυνατότητα προβολής ξένου προγράμματος, καθώς τα δικαιώματα προβολής έχουν εξαντληθεί. Έτσι, το κανάλι θα στηριχθεί στο ελληνικό του πρόγραμμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:30