search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:17
MENU CLOSE

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες από τα επεισόδια στο άγαλμα Τρούμαν – Στις 25 Απριλίου η δικάσιμος

17.04.2018 11:41
Ελεύθεροι οι συλληφθέντες από τα επεισόδια στο άγαλμα Τρούμαν - Στις 25 Απριλίου η δικάσιμος - Media

 

Στις 25 Απριλίου θα δικαστούν από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο οι δύο συλληφθέντες στα επεισόδια στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου, γύρω από το άγαλμα Τρούμαν, χθες το μεσημέρι, κατά την διάρκεια αντιπολεμικής πορείας μελών του ΠΑΜΕ και της φοιτητικής παράταξης ΜΑΣ.

Σε βάρος των δύο ασκήθηκε ποινική δίωξη για αδικήματα που αφορούν επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος αστυνομικού, απόπειρα σωματικής βλάβης, απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης, αντίσταση κατά της αρχής και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο, το οποίο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης και διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι. Σε συμπαράσταση των δύο, βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων δεκάδες φίλοι και σύντροφοί τους, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και κατά του πολέμου στη Συρία.

Έξω από τα δικαστήρια πραγματοποίησε μεγάλη συγκέντρωση αλληλεγγύης το ΠΑΜΕ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:14