search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:58
MENU CLOSE

Κύπρος: Νέα σύσκεψη ανακριτών-ιατροδικαστή για το άγριο διπλό φονικό

22.04.2018 11:49
Ανατριχιαστική ομολογία για το διπλό φονικό στην Κύπρο: «Πρώτα σκότωσα τη γυναίκα...» - Media

Άλλη μια ημέρα ξημέρωσε χωρίς καμία ένδειξη για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε με μένος το ζευγάρι στον Στρόβολο, με την Αστυνομία να πραγματοποιεί συσκέψεις προκειμένου να μελετήσει τα ευρήματα της χθεσινής νεκροτομής. 
 
Η ανακριτική ομάδα συνήλθε εκ νέου σήμερα μαζί με την ιατροδικαστή Χαρά Σπηλιωπούλου ώστε να μελετήσουν εκ νέου τα ευρήματα. 

Η δεύτερη νεκροτομή ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Ωστόσο, τόσο από τους ίδιους τους ιατροδικαστές όσο και από τις Αρχές της Δημοκρατίας τηρείται σιγή ιχθύος, κάτι που μαρτυρά μια εξαιρετικά περίπλοκη και δύσκολη υπόθεση, πρωτοφανή για τα κυπριακά δεδομένα. 
 
Την ίδια ώρα, σε εκκρεμότητα βρίσκεται η γραπτή κατάθεση του ανήλιου γιου του ζεύγους, στην οποία για πολλούς βρίσκεται το κλειδί για την διαλεύκανση της υπόθεσης. 
 
Εν τω μεταξύ, φανερά προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Αρχηγός της Αστυνομίας, βρέθηκε επί τόπου το απόγευμα, μαζί με τον υπαρχηγό της δύναμης Κύπρο Μιχαηλίδη και την ανακριτική ομάδα που διερευνά την υπόθεση. 
 
Ο Ζαχαρίας Χρυσοστόμου δέχθηκε μάλιστα και ερωτήσεις, ωστόσο δεν θέλησε να μπει στην ουσία της υπόθεσης, την οποία χαρακτήρισε δύσκολη, ιδιάζουσα και πρωτοφανή.

“Στυγερό έγκλημα, πρωτοφανές για τα κυπριακά δεδομένα” χαρακτήρισε ο αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, τη δολοφονία του Γιώργου Χατζηγεωργίου, 60 ετών, και της συζύγου του, Ντίνας Σεργίου, 59 χρόνων, η οποία διαπράχθηκε την περασμένη Πέμπτη, την ώρα που τα θύματα κοιμούνταν.

Ο κ. Χρυσόστομου, ο οποίος επισκέφθηκε τη σκηνή της δολοφονίας, επεσήμανε ότι πρόκειται για μια πολύ σοβαρή και δύσκολη υπόθεση και για αυτό λήφθηκε μέριμνα ώστε η Αστυνομία να έχει στη διάθεσή της όλη την αναγκαία εμπειρογνωμοσύνη σε επιστημονικό και ανακριτικό επίπεδο. Επίσης, διαβεβαίωσε ότι καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.

Mε πληροφορίες από: sigmalive

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:58