search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:07
MENU CLOSE

Η Πέμη Ζούνη λύνει τη σιωπή της για τη διαμάχη με την πρώην συνεργάτιδα της και το φιάσκο με τον Ανγκ Λι (Video)

28.04.2018 13:07
Η εξομολόγηση της Πέμης Ζούνη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της κόρης της: «Όταν πέφτεις πάνω σε τοίχο, τι να σου κάνουν οι άλλες αμυχές;» - Media

 

Η Πέμη Ζούνη μιλά πρώτη φορά μετά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Espresso «Κόντρα μεγατόνων με αρπαγή και «ροζ αποχρώσεις» όπου περιγράφει τη διαμάχη της ηθοποιού με τη θεατρική παραγωγό και φίλη της Μπέσσυ Γιαννοπούλου για την παράσταση «…και Ιουλιέτα», η οποία έοδηγείται στα δικαστήρια.

Αφορμή για την κόντρα τους στάθηκε το σκάνδαλο που ξέσπασε με την επεξεργασμένη φωτογραφία της ηθοποιού να απεικονίζεται δίπλα στον βραβευμένο με Όσκαρ Άνγκ Λι για την παράσταση που ανέβηκε στη σκηνή του ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη στις αρχές του 2017.

Η Πέμη Ζούνη λύνει τη σιωπή της στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» και στον Νίκο Γεωργιάδη που συμπτωματικά όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος είχε προγραμματιστεί την ημέρα που κυκλοφόρησε το δημοσίευμα.

«Υπέστη μια ταλαιπωρία που συνεχίζεται και είναι στα δικαστήρια. Πάρα πολύ άσχημη εμπειρία. Νομίζοντας ότι θα φύγω έξω για χρόνια, το είχαμε συζητήσει φιλικά το διαζύγιο με τον Στάθη, τελικά είμαστε πάντα συντροφικά μια χαρά. Μένουμε μαζί. Οπότε δεν διαλύθηκε κάτι. Ανεξάρτητα από το ότι ξανακοιτάς κάποια πράγματα, περνάς μια ταλαιπωρία, αλλά υπάρχει μια σχέση στη βάση της πολύ δυνατή. Με την κόρη μου το είχαμε συζητήσει και το είχε αντιμετωπίσει με πολύ μεγάλη ωριμότητα, είναι μεγάλη γυναίκα πια. Μένουμε μαζί ως σύντροφοι. Ο Στάθης είναι ένας πολύτιμος σύντροφος, έχει σταθεί σε όλες τις ανηφορο – κατηγόρες δίπλα μου», αναφέρει αρχικά η Πέμη Ζούνη, η οποία στην συνέχεια διευκρινίζει όσον αφορά την υπόθεση που έχει ακολουθήσει το δρόμο της δικαιοσύνης…

«Τα δικαστήρια είναι με την τέως συνεργάτη μου. Πήρα ένα μάθημα ζωής. Δεν θέλω να το σχολιάσω αυτή τη στιγμή γιατί είναι θέμα ψυχαναλυτικό, είναι θέμα πάρα πολύ προσωπικό και έχει να κάνει με τη λειτουργία μου, αλλά ήταν ένα πολύτιμο μάθημα. Πόνεσε. Εκείνο που ήταν το πολύτιμο επίσης, ήταν πως δεδομένης μιας μεγάλης κρίσης και ενός σκανδάλου που βγαίνει προς τα έξω για ένα πρόσωπο, οι φίλοι και οι γνωστοί διαλέγουν αμέσως το που θα πάνε. Βλέπεις ότι χάνεις ανθρώπους που σε ήξεραν πάρα πολύ και κερδίζεις ανθρώπους που σε εκτιμούσαν χωρίς να σε ξέρουν τόσο. Αλλά αυτό είναι ένα ωραίο επώδυνο ξεσκαρτάρισμα.

Είμαι αρκετά ανθεκτική και ήσυχη και δυνατή γιατί έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, αλλά εν πάση περιπτώσει επειδή ήταν μεγάλο, δεν σχολιάζω ποτέ τίποτα, δεν το σέρνω στα μίντια γιατί πέρα από παράνομο είναι και τόσο πολύπλοκο που δεν μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς. Επομένως οι άνθρωποι που σε ξέρουν και σε εμπιστεύονται είναι εκεί μέχρι όποτε καθαρίσει και οι άνθρωποι που έτσι κι αλλιώς τρίβουν τα χέρια τους για να βγάλουν κακιούλα ή κακιάρα ή λάσπη, πάλι δεν θα πειστούν με τίποτα, οπότε δεν έχει κανένα λόγο να το αναλύεις. Ήταν μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου. Μέσα από αυτά μαθαίνουμε, μεγαλώνουμε. Είναι χρήσιμα τελικά», καταλήγει η ηθοποιός.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:07