search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:15
MENU CLOSE

Πάμελα Άντερσον – Τζούλιαν Ασάνζ: Ποια η σχέση τους;

02.05.2018 07:19
Ξεσπά ο πρώην σύζυγος της Πάμελα Αντερσον: Με εξαπάτησε, μου πήρε 200.000 δολάρια - Media

 

Τι συμβαίνει πραγματικά με το παράξενο δίδυμο, την Πάμελα Άντερσον και τον Τζούλιαν Ασάνζ. Η διάσημη ηθοποιός επισκέπτεται κατά διαστήματα τον Αυστραλό ακτιβιστή στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο όπου και διαμένει από το 2012.

Τώρα η πρώην «ναυαγοσώστρια» έχει ένα νέο αίτημα υπέρ του φίλου της: να μπορέσει να τον ξανασυναντήσει.

Στις 28 Μαρτίου ανακοινώθηκε ότι η πρεσβεία του Ισημερινού έχει ανακαλέσει κάποια από τα προνόμια του εγκέφαλου των WikiLeaks, ανάμεσα στα οποία είναι το να δέχεται επισκεπτήριο αλλά και η πρόσβασή του στο ίντερνετ.

Σε δήλωσή της στην εφημερίδα «The Post» η ηθοποιός είπε ότι «είμαι βαθιά προβληματισμένη για την υγεία και την ευημερία του. Τα ανθρώπινα δικαιώματά του έχουν καταστρατηγηθεί. Είναι απομονωμένος. Δεν του επιτρέπουν επισκέψεις. Δεν έχει πρόσβαση στο ίντερνετ. Δεν δέχεται τηλεφωνικές κλήσεις. Δεν έχει πρόσβαση στον έξω κόσμο».

Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτά είναι βασανιστήρια, ένας αργός, επώδυνος θάνατος στα χέρια των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου. Καταλαβαίνω την κυβέρνηση του Ισημερινού. Δέχεται μεγάλη πίεση».

Πολλοί όμως είναι αυτοί που αμφισβητούν τις αληθινές και άδολες προθέσεις του πρώην αστεριού του «Baywatch» και δεν είναι λίγοι αυτοί που κατηγορούν την Άντερσον ότι οι επισκέψεις της στον Ασάνζ γίνονται με μοναδικό σκοπό να παραμείνει στο προσκήνιο καθώς η καριέρα της συνεχώς ακολουθεί πτωτική πορεία.

«Η Παμ προκαλεί την προσοχή διάσημων ανδρών για να παραμένει στην επικαιρότητα», δήλωσε, σύμφωνα με το Page Six, σχεδιαστής μόδας που γνωρίζει την ηθοποιό. «Δεν είναι τυχαίο που εμφανίζεται στην πρεσβεία ντυμένη σέξι. Όλο είναι πολύ επιτηδευμένο».

Εξάλλου ακόμα και στην εμφάνισή της στην πρεσβεία του Ισημερινού, στις 22 Ιανουαρίου, η ηθοποιός έμοιαζε με πρωταγωνίστρια κατασκοπευτικής ταινίας με μαύρο φόρεμα, μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες, μεγάλα μαύρα γυαλιά που έκρυβε σχεδόν όλο της το πρόσωπο ενώ ένα μαντήλι κάλυπτε τα ξανθά της μαλλιά.

Γείτονας της Άντερσον στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας δήλωσε ότι η δημοσιότητα από τις επισκέψεις στον Ασάνζ ωφελεί περισσότερο την ηθοποιό. «Πρέπει να παραμείνει στη δημοσιότητα. Δεν έχει πολλά χρήματα για να ασχοληθεί, όπως θα ήθελε, με τη φιλανθρωπία. Έχει πολύ ακριβά γούστα. Αυτά τα μάτια δεν είναι φθηνά αν και είναι πλέον 50 χρόνων», είπε ο γείτονας της ηθοποιού.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:14