06/06/2020 15:34:55

Ο Τσιάρτας ξαναχτυπά και το ίντερνετ τον τρολάρει – Τον ενόχλησαν τα λεωφορεία στη Μυτιλήνη που γράφουν τους προορισμούς και στα αραβικά

Ο Τσιάρτας ξαναχτυπά και το ίντερνετ τον τρολάρει – Τον ενόχλησαν τα λεωφορεία στη Μυτιλήνη που γράφουν τους προορισμούς και στα αραβικά  - Media

 

Ο Βασίλης Τσιάρτας γνωστός για τις ακραίες του απόψεις και όχι για το ότι κάποτε υπήρξε ένας καλός ποδοσφαιριστής, ξαναχτύπησε. Αυτή την φορά τον ενόχλησε ότι τα λεωφορεία στη Λέσβο, αναγράφουν εκτός από τα Ελληνικά, τον προορισμό και στα αραβικά προκειμένου να τα διαβάζουν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στο νησί.

Το ίντερνετ όπως ήταν φυσικό τον ειρωνεύτηκε για ότι έγραψε με σχόλια του τύπου: «Ο άνθρωπος που έγραφε λάθος το όνομα του στην φανέλα τώρα ενοχλείται» ή «Δεν τον ενοχλούν ούτε τα αγγλικά ακριβώς από πάνω, ούτε τα ρώσικα στις τουριστικές περιοχές.», «Θειο ξεκολλα λίγο το μυαλό σου και πάνε μπροστά κανεις δεν θα σου πάρει τη χωρα. Εσύ ψηφιζεις τοσα χρόνια οτι ψήφισε ο μπαμπακας. Επειδή το ψήφιζε ο παππούς και εφερες τη χώρα εδώ που κατάντησε.»

Ο Τσιάρτας έγραψε: «Αν αυτό δεν είναι αλλοίωση της χώρας τότε τι είναι;; Είναι ξεκάθαρο οτι η σημερινή κυβέρνηση έχει στόχο τον αφανισμό της Ελλάδας.»

Βέβαια τα σχόλια στον τοίχο του τον εκθείαζαν. (τα παραθέτουμε με την ορθογραφία τους): «Τις κλοτσιες πότε θα τις φάνε???», «Ξύλο και κρεμάλες ερχοντε βασιλαρα σιγα σιγα θα δεις»

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.