search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:58
MENU CLOSE

Έριξε… βόμβα ο Χάρης Ρώμας για το «Καφέ της Χαράς»

07.05.2018 20:08
Ο Χάρης Ρώμας μας δείχνει πώς ήταν πριν από 35 χρόνια! (Photos) - Media

 

Η είδηση για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» ευχαρίστησε τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς.

Δεν είναι άλλωστε μυστικό ότι οι περιπέτειες του Περίανδρου Πόποτα και της Χαράς Χάσκα καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό. Ο δημιουργός της σειράς Χάρης Ρώμας μίλησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων επιβεβαιώνοντας την πρόταση που του έχει κατατεθεί.

Φρόντισε όμως να κρατήσει χαμηλούς τόνους: «Είναι γεγονός ότι μου έχουν κάνει πρόταση. Δεν ξέρω όμως αν θα βρεθούν τα χρήματα για την παραγωγή του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν η σειρά θα έχει την ίδια πλοκή απάντησε βάζοντας τέλος και σε οποιαδήποτε παρόμοιο σενάριο για το «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Βεβαίως, γιατί η πλοκή του ήταν τέτοια που σε αντίθεση με το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μπορεί να συνεχιστεί. Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» ήταν αυτοτελείς ιστορίες που αν θα θέλαμε να κάνουμε νέα γυρίσματα θα ήμασταν οι ίδιοι άνθρωποι 15- 20 χρόνια μεγαλύτεροι, αλλά θα ήτανε λίγο ξαναζεσταμένο φαγητό. Κωμικές ιστορίες από τους δύο αυτούς ανθρώπους και όποιους άλλους ήταν μαζί μας, πιο «σιτεμένους». Αντίθετα, το «Καφέ της Χαράς» είχε μία πλοκή που από μόνο του μπορεί να συνεχιστεί. Δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι σ΄ αυτό το χωριό μπορούν να ξανασυναντηθούν γιατί υπάρχει λόγος να ξανασυναντηθούν και να παρακολουθήσουμε τι απέγιναν όλοι αυτοί σ’ αυτήν τη μικρή κοινωνία 15 χρόνια μετά.»

Πηγή: dailymedia

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50